slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.ΜΕ ΝΑΞΟΥ


Η κυβέρνηση του αρχιτραπεζίτη Παπαδήμου και τα κόμματα της πλουτοκρατίας που τη στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, έδειξαν ξανά πόσο αδίστακτοι είναι .
Μετά την άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκφοβισμού και τρομοκράτησης του λαού με τα ψευτοδιλήμματα υποταγή ή χάος, νέα μέτρα ή χρεωκοπία, ευρώ ή δραχμή και τόσα άλλα χθες για άλλη μια φορά χρησιμοποίησαν τις διμοιρίες των «πραιτωριανών», ΜΑΤ, κουκουλοφόροι παρακρατικοί και άλλοι, που το ίδιο το σύστημά τους εκτρέφει και συντηρεί προκειμένου να εκφοβίζει το λαό και...... να επιβάλλει τις αντιλαϊκές πολιτικές του .

Όλοι αυτοί αφού έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας με χημικά, δεν δίστασαν να το πυρπολήσουν και να το καταστρέψουν κυριολεκτικά.

Μοναδικός τους στόχος: να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, νέους και νέες που διαδήλωναν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα, να εμποδίσουν την πορεία τους προς τη Βουλή, να εκφοβίσουν και να αποπροσανατολίσουν το λαό.

Άραγε τι έχουν να πουν σήμερα όλοι αυτοί που τον Οκτώβρη του 2011 τους υπεράσπιζαν, τους χάιδευαν και εκτόξευαν τόνους λάσπη ενάντια στο ΠΑΜΕ;

Να τους χαίρονται!

Εργαζόμενη, εργαζόμενε

Μη τους φοβηθείς. Τιμώρησε τους. Τσάκισε τους όπως τσάκισαν εσένα όλοι αυτοί που με την ψήφο τους έβαλαν την ταφόπλακα σε κάθε δικαίωμά σου.

Να τιμωρηθούν οι βουλευτές του νομού που τόλμησαν να ψηφίσουν αυτό το έγκλημα.

Μη παρασυρθείς από τις φτηνές δικαιολογίες, δεν ήξερα, δεν διάβασα, διαφωνώ αλλά δεν είχα επιλογή κλπ.

Κλείσε τα αυτιά σου στην προπαγάνδα των ΜΜΕ ( ακόμη και τοπικών ) που από σήμερα άρχισαν να τους στηρίζουν και να τους δικαιολογούν λέγοντας ότι πιέστηκαν, βρέθηκαν σε δίλημμα, ψήφισαν το λιγότερο κακό ενάντια στη συνείδησή τους και άλλα.

Αυτοί και τα αφεντικά τους ούτε συνείδηση έχουν ούτε ενδοιασμούς.

Όλοι, μαζί με τους ντόπιους και ξένους αφεντάδες, αποφάσισαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το έγκλημα ενάντια στη ζωή μας, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Να μη ξεγελαστείς από αυτούς που δεν άντεξαν στη δική μας πίεση και ψήφισαν όχι. Είναι εξίσου συνένοχοι και συνυπεύθυνοι.

Αφού τόσο καιρό ψήφιζαν και στήριζαν το πρώτο μνημόνιο, τους εφαρμοστικούς νόμους και τα κάθε λογής αντιλαϊκά μέτρα, συνέχεια των οποίων είναι το νέο μνημόνιο και όσα άλλα ακολουθήσουν, θα έρθουν αύριο, με νέο προσωπείο να το παίξουν σωτήρες.

Μη συμβιβάζεσαι, μη σκύβεις το κεφάλι. Να σημάνει συναγερμός στους τόπους δουλειάς, στα χωριά στις γειτονιές. Παντού.

Συστράτευση τώρα με το ΠΑΜΕ και τις ταξικές δυνάμεις.

Για να ματαιώσουμε τα χειρότερα

Για αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερής διαγραφή του χρέους

Για να ανατρέψουμε το σύστημα και να επιβάλουμε τη δική μας εργατική λαϊκή εξουσία

Δεν υπάρχει άλλη λύση για το λαό.



ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: