slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πόσο @@@@@@@ μας περνάει η Μαριλίζα για να μας λέει ότι το έλλειμμα το φούσκωσε η Eurostat;

Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ζήτησε να μην ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου [αυτά τα σκέφτεται ή της έρχονται αυθόρμητα; όταν και η ίδια ποινικοποιούσε την πολιτική ζωή επί Καραμανλή ήταν ωραία;] και να μην στοχοποιείται ο Γ.Παπανδρέου [καλά αυτό είναι κατανοητό: υπερασπίζεται τον ΓΑΠ που την φύτεψε στο ΠΑΣΟΚ...], o οποίος έδωσε τη μάχη του για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.


Η κ. Ξενογιαννακοπούλου χαρακτήρισε την συγκυρία ύποπτη και έκανε λόγο για επιλογή που θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας [ενώ οι δικές τους επιλογές να φουσκώσουν τα μυαλά των ηλιθίων ότι υπάρχει σκάνδαλο Βατοπαιδίου ή ότι δεν θα ψήφιζαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μας πάνε σώνει και καλά σε εκλογές δεν εκτροχίασαν την πορεία της χώρας;]. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση ότι θα επικρατήσει η λογικήδικιά τους λογική που λέει ότι ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και ο Άκης που αποδεδειγμένα τα πήραν κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι ενώ οι βλάκες οι ΝΔίτες φορτώθηκαν τη Μικρασιατική καταστροφή και την πτώση της Πόλης στους Οθωμανούς χωρίς να έχει βρεθεί ούτε 1 ευρώ!].

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση υπέγραψε το μνημόνιο τον Μάιο και η αναθεώρηση των στοιχείων του ελλείμματος έγινε μετά από αίτημα της Eurostat τον Νοέμβριο του 2010. [Μωρέ τι μας λες; Και ποιος ανακοίνωσε με χαρά και φανφάρες, το Νοέμβριο του 2009, ότι το έλλειμμα θα είναι 12,7%; Ποιος επανήλθε πριν υπογράψουμε το μνημόνιο και είπε ότι θα αναθεωρηθεί στο 13,5%; Εγώ ή ο Παπακωνσταντίνου; Τόσο  @@@@@@@ μας θεωρεί η κυρία που νομίζει ότι δεν θυμόμαστε τι φάγαμε χθες;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας αρέσει δεν σας αρέσει οι Παπανδρέου ήταν οι εντιμότεροι και δημοκρατικότεροι ηγέτες των τελευταίων 70 χρόνων γιαυτό και είναι στο στόχαστρο της φασιστικής δεξιάς και της κομουνιστικής αριστεράς. Στο στόχαστρο του μαύρου και του κόκκινου φασισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΠΟΙΟ ΖΑΒΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ