slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι “ανεγκέφαλοι” οσφυοκάμπτες δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Κάποιοι άχρηστοι, νερόβραστοι κοτο-βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό βρίσκουν ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο από την αφάνεια και την απραξία τους όποτε έχουμε κάποια σημαντική ψηφοφορία για την υποβάθμιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Οι κατά εξακολούθηση σεσημασμένοι "Καραγκιόζηδες" ...
δηλώνουν, υπόσχονται και γενικά προσποιούνται τους αντιρρησίες και τους υποτιθέμενους προστάτες των δικαιωμάτων μας αλλά την κρίσιμη ώρα της βουλευτικής ψήφου μετατρέπονται σε “άχαμνους” μεταξοβρακοφορεμένους “Κιοτήδες” που όλη τους η αντίσταση μετατρέπεται διά μαγείας σε αποδοχή των εντολών και των αποφάσεων των ηγητόρων τους με την  περίφημη πια φράση  “Ναι σε όλα”
Οι ανεγκέφαλοι "οσφυοκάμπτες" δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο δηλ. ότι η πρόσκαιρη δημοσιότητα που απολαμβάνουν με τους γελοίους λεονταρισμούς τους εκτός από φαιδρούς, γραφικούς και κατάπτυστους τους καθιστά υπόλογους και ένοχους σε όλη την Ελληνική κοινωνία! Ένοχους με αδιάσειστα στοιχεία τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο ως πειστήρια την στιγμή  ... της σκληρής τιμωρίας τους!!!

Υποσημείωση
Ελπίζω στην αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία κάποιοι επιτέλους να υπακούσουν στον όρκο που έδωσαν να υπηρετούν και να προστατεύουν τον Ελληνικό λαό και όχι να ακολουθήσουν για άλλη μια φορά την κομματική γραμμή ... των ξεπουλημένων ηγετών τους!!!