slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θέλει σταθμό ΚΤΕΛ δίπλα στο γήπεδο!

Είναι δεδομένο ότι ο Πρίγκιπας, Σουλτάν Αλ Σαούντ, δεν θα έρθει στην Ελλάδα με μόνο στόχο τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχει πει ο Βλάσης Τσάκας πολλές φορές ότι ο ΠΑΟ θα αποτελέσει τη… ναυαρχίδα του.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σαουδάραβας κροίσος έχει στόχο κυρίως τις συγκοινωνίες της χώρας μας, αφού είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το γενικό πρόβλημα που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα στη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες πηγές έχει κάνει ήδη μια συζήτηση για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ο βασικότερος του όμως στόχος και μάλιστα άμεσος είναι η δημιουργία ενός ενιαίου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων στην Αθήνα και συγκεκριμένα μια ανάσα από το γήπεδο που θέλει να φτιάξει στον Βοτανικό.
Μια κίνηση που αν όντως υλοποιηθεί θα δώσει μια πολύ σημαντική ανάσα στην πρωτεύουσα, αφού εκτός ότι θα είναι όλα τα ΚΤΕΛ μαζί στο ίδιο μέρος, θα μειωθεί και η κίνηση σε βασικές οδικές αρτηρίες, όπως η Εθνική Αθηνών – Λαμίας, η οποία πήζει εξαιτίας και των δυο σταθμών. Τόσο στη Λιοσίων, όσο και πάνω στον Κηφισό.
Πρίγκιπα προχώρα και άλλαξε τα όλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: