slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

inGalatsi.gr...Η νέα μόδα στο Γαλάτσι!!



Μια καινοτόμος ιδέα πήρε σάρκα και οστά» στην περιοχή του Γαλατσίου, που θα κάνει την αναζήτηση των κατοίκων, πιο εύκολη στο χώρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού της περιοχής. Το www.ingalatsi.gr . Μια ιστοσελίδα με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.
 Οι σύγχρονές internet marketing στρατηγικές που έχουν ακολουθήσει οι εμπνευστές της ιδέας, έχουν καταστήσει επιβλητική την παρουσία της ιστοσελίδας στην περιοχή του Γαλατσίου. Μετράει μόλις ένα μήνα ζωής και βρίσκεται στην 1η σελίδα της google. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επαγγελματίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο site. Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με στοιχεία του alexa.com το inGalatsi.gr βρίσκεται στη 2η κατάταξης συγκριτικά με τα υπόλοιπα sites της περιοχής (1ο το site του Δήμου).


Το inGalatsi.gr προσφέρει στους επαγγελματίες πολύ χαμηλό κόστος διαφήμισης συγκριτικά με την τεράστια προβολή που τους παρέχει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ετήσιο κόστος είναι 120 και το κόστος απεριορίστου χρόνου είναι 250 (όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, μέσα στα banner γράφει αναλυτικά το κόστος και τις υπηρεσίες).

To inGalatsi.gr προσφέρει για τους χρήστες της ιστοσελίδας εκπτωτικά κουπόνια γραφιστικού περιεχομένου (εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων, ημερολογίων κτλ) και κατασκευής ιστοσελίδων (ακολουθώντας νέες internet marketing στρατηγικές).

Στο site ρέχει ήδη ο διαγωνισμός για την κλήρωση ενός IPAD που θα γίνει τον Δεκέμβρη, για όλα τα ενεργά μέλη της ιστοσελίδας και το εκπτωτικό κουπόνι 20% που έχει προσφέρει το φροντιστήριο Αλκιμο.


Στο inGalatsi.gr θα αναζητήσετε:
1)      τους Γαλατσιώτες επαγγελματίες
2)      προσφορές και προτάσεις διασκέδασης των καταστημάτων
3)       δραστηριότητες πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων
4)      τις δημόσιες υπηρεσίες
5)       πώληση και ενοικίαση ακινήτων
6)      τους δημοτικούς συμβούλους
7)      τα εφημερεύοντα φαρμακεία

9)      Ναξιακά sites
10)   Δραστηριότητες του Δήμου

                                                     
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ingalatsi.gr ή επικοινωνήστε με τους διαχειριστές στα:
Τηλ.: 6942085907

Δεν υπάρχουν σχόλια: