slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ, γκρεμίστε τον πρωθυπουργό των υποκλοπών.


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/gap-clever-as-kapsis.jpg?w=253&h=300&h=299Εάν υπάρχει κάτι από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, πρέπει άμεσα να κάνει το ιστορικό του χρέος και να γκρεμίσει αυτή την κουστωδία που καπηλεύεται το όνειρο εκατομυρίων Ελλήνων που πίστεψαν την διακήρυξη αρχών της 3ης Σεπτεμβρίου. Μετά και την τελευταία αποκάλυψη για τους φυσικούς αυτουργούς των υποκλοπών, είναι αυταπόδεικτο ότι κάθε στιγμή που περνά με την κάστα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στα ηνία της χώρας, τα αποτελέσματα είναι ολέθρια και εάν μείνουν λίγο παραπάνω, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ.

Η καπηλεία του λεγόμενου “ιστορικού ΠΑΣΟΚ” με όλα τα λάθη εως και εγκλήματα του, έχει επιφέρει τις δύο εφιαλτικοτερες διακυβερνήσεις που γνώρισε το Ελληνικό κράτος. Ο “εκσυγχρονισμός” του Σημίτη και η “νέα διακυβέρνηση” του (κατ’ όνομα) Παπανδρέου αποτελούν τις μαζικότερες πολιτικές απάτες. Τα μεθοδικότερα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας.

Και τα δύο αυτά καθεστώτα, απευθύνθηκαν στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, όπως ακριβώς ο φασισμός. Από την πορνοβοσκή του Κωστόπουλου και τον κοινωνικό αυτισμό του χρηματιστηρίου, φτάσαμε στο ¨λεφτά υπάρχουν” για να εκποιηθεί και η τελευταία ικμάδα Ελευθερίας.
Μην τρέφετε αυταπάτες. Αυτή η κουστωδία των γκρίζων ανθρώπων που περιβάλλουν τον πρωθυπουργό δεν έχουν ουδεμία σχέση με το ιστορικό ΠΑΣΟΚ ή τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του. Ξεφύτρωσαν από το πουθενά, ως αποστειρωμένα υβρίδια χωρίς κανέναν δεσμό με την πατρίδα.
Διότι όπως και να το κάνουμε, ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δεν παύει να είναι Έλληνας. Θα τσακωθούμε, θα βριστούμε αλλά το βράδυ θα πιούμε ένα κρασί και τα παιδιά μας θα παίξουν παρέα στην αυλή. Γιατί διάολε, αυτά τα παιδιά είναι το Έθνος. Το Έθνος που υπάρχει για χιλιάδες χρόνια και πρέπει να ζήσει άλλα τόσα.
Εμ πως θα ζήσει ρε ΠΑΣΟΚε εάν δώσεις υδρογονάνθρακες, Θράκες, γειτονιές στους ισλαμοφασίστες, ρεύμα και επικοινωνίες στους Ναζί; Τι θα μείνει για τα παιδιά σου; Όσο βολεμένος και αν είσαι, δεν μπορείς να γίνεις συνεργός σε αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Τι σχέση έχεις ιστορικέ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με Δρούτσες, Πεταλωτήδες και Λαμπρινίδηδες; Αφήστε λοιπόν τις φοβίες και το εφήμερο βόλεμα και επισπεύστε τις εξελίξεις γκρεμίζοντας τον ΓΑΠ και την σκοτεινή του συντροφιά. Μην συνδέσετε το όνομα σας με την απόπειρα δολοφονίας ενός Έθνους από κάποια ανυπόληπτα αδαή ανθρωπάκια που τα μισά από αυτά εκβιάζονται από βίντεο σε iPod και από ροζ συνομιλίες.
Γκρεμίστε αύριο κι’ όλας την παρέα για να μπορέσετε να μείνετε στην πατρίδα της οποίας ο λαός σας τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Κάντε την κίνηση και θα βρείτε παραστάτες τους πάντες, από όλο το πολιτικό σύστημα. Γιατί άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Μία οριζόντια κόκκινη γραμμή πάνω από την οποία θα βρίσκονται αυτοί που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους.
Μην χάσετε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: