slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρώει πίνει και γλεντάει κάνοντας δημόσιες σχέσεις ο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ


«Δείπνο στην Κηφισιά με τον Έλληνα πρωθυπουργό,
τη σύζυγο του και την αδερφή μου, Αγάπη»
Την  ώρα που οι Έλληνες έχουν  πέσει λιπόθυμοι από την φοροεπιδρομή που τους επέβαλλε ο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ , ο ίδιος βέβαια  κάνει  σαν να μην συμβαίνει τίποτα και άμα δεν ταξιδεύει για κάνει δημόσιες  συντρώγει σε ρεστοράν πολυτελείας των βορείων προαστίων  με διάσημους που επισκέπτονται την Χώρα μας  όπως έκανε απόψε που συνέφαγε  σε εστιατόριο της Κηφισιάς  με τη διάσημη ελληνοαμερικανίδα  Arianna Huffington που βρίσκεται στην Αθήνα για τους αγώνες των Special Olympics... η οποία βέβαια τον έκανε βούκινο στο twitter αφού σχεδόν αμέσως μετά το δείπνο μπήκε στο twitter και «πόσταρε» φωτογραφία από τη συνάντηση.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικά λαμόγια. ΑΛΗΘΕΙΑ !! ξεκούραστος ο ΓΑΠ και κουρασμένος ο ΣΑχλαΜΑΡΑΣ όπως και ο προϋγούμενος του ο ΚΑΚάς, που έκαναν ρεντίκουλο την Ελλάδα παγκοσμίως αλλά και μέσα στο δικό σας Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Οι τσάμπα μάγκες που το παίζουν ζόρικοι και επαναστάτες πάνω στη πλάτη της φτωχολογιάς. Οι αθεόφοβοι οι γιοι των Γερμανοτσολιάδων το παίζουν τώρα και αντιγερμανοί κόντρα δείθεν στη δεξιά κυβέρνηση της Μέρκελ. δικοί σας είναι όλοι αυτοί. Άν είχε χρεοκοπίσει ή αν χρεοκοπίσει η Χώρα αυτοί έχουν λεφτα για δέκα γεναιές και ιδιοτικά νοσοκομεία και σχολεία και κότερα και επιχειρήσεις και μετοχές και και και. Εσείς φουκαράδες τις πλάκας τι έχετε. Θα ξεπουλιέστε για να μπείτε σε κανένα ιδιοτικό νοσοκομείο. Ουστ να χαθείτε ψευτόμαγκες.

ο δεξιος είπε...

το παραληρημα ενος πρασινου φασιστοειδους που ντρεπεται να το πει.ουστ αρχιμαλακα

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες ήταν πάντα και είναι και τώρα στη δεξιά. Αυτό το προνόμιο δεν πρόκειται να σας το πάρει κανένα κόμμα εκτός από τον Καρατζαφέρη.

ο δεξιος είπε...

μολις αδιαβασαμε τον πρασινο φασιστa