slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμπαράσταση στον αγώνα του λαού της Πάρου και της Αντιπάρου


Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο για τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της υγείας, η περιφερειακή παράταξη “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό” απέστειλε προς τη  Συγκέντρωση των Δήμων της Πάρου και Αντιπάρου και των φορέων των νησιών, το μήνυμα που ακολουθεί.


Επειδή για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούμε να είμαστε κοντά σας, συμπαραστεκόμαστε για μια ακόμα φορά με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα σας για στήριξη – αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Πάρου, που βρίσκεται υπό κατάρρευση, όπως και όλες οι υπηρεσίες του δημόσιου συστήματος υγείας στα νησιά μας.
Δυστυχώς ο λαός της Πάρου και της Αντιπάρου, εκτός από την απαξιωτική συμπεριφορά του υπουργού υγείας στο αίτημα για συνάντηση των εκπροσώπων του, έχει υποστεί και τις συνεχείς ανακολουθίες στις υποσχέσεις και στις εξαγγελίες των κυβερνητικών παραγόντων.
Οφείλουμε δε να σας ενημερώσουμε ότι σε πρόσφατη Ημερίδα της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησίων στον Πειραιά για θέματα υγείας, ο υποδιοικητής της ΥΠΕ κ. Ζώτος ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε ότι φταίει ο Δήμος της Πάρου που δεν έρχεται παιδίατρος στη Πάρο, επειδή διαμαρτύρεται συνεχώς και δημιουργεί κακή εικόνα για τις συνθήκες εργασίας στο Κέντρο Υγείας.
Δηλαδή σας (μας) λέει ότι, κοιτάξτε να είστε καλά παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα σας κάνουμε το χατήρι.....
Είναι λοιπόν φανερό ότι με αυτές τις πολιτικές, τις νοοτροπίες και τις πολιτικάντικες τακτικές δεν μπορούμε να πάμε ούτε ένα βήμα μπροστά.
Όμως το ψέμα και οι ψεύτικες υποσχέσεις έχουν κοντά ποδάρια. Οι Παριανοί, οι Αντιπαριώτες, όλοι οι νησιώτες δεν δεχόμαστε στον 21ο αιώνα να μας αντιμετωπίζουν πλέον ως πολίτες β' κατηγορίας και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος, μέχρι να καταφέρουμε να ζούμε στον τόπο μας, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.
Ενωμένοι όλοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για τους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”
Νίκος Συρμαλένιος
Παύλος Χρυσαφίδης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Αιγαίου”

                26/5/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: