slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκινάει το ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας,

Φίλες και φίλοι ,
  Αγαπητοί Σύμμαχοι!

Η Δημοκρατική Συμμαχία πραγματοποιεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου το Ιδρυτικό της Συνέδριο στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου είναι: «Ανατροπή στην πράξη».
Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι η ανατροπή στην πράξη, είναι ο δρόμος που η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να μπούμε σε πορεία εθνικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (27/5) στις 18:00, με χαιρετισμούς εκπροσώπων ελληνικών πολιτικών κομμάτων και ξένων αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσει ομιλία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από εδώ.

Πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης τις 100 Βασικές Προγραμματικές Κατευθύνσεις και το Καταστατικό που θα κατατεθούν στο Συνέδριο προς ψήφιση.

Πληροφορίες για τρόπους πρόσβασης στο χώρο του Συνεδρίου θα βρείτε εδώ, διαβάστε ακόμα το πρόγραμμα του Συνεδρίου και για τις τρεις ημέρες, αλλά και τον κανονισμό λειτουργίας.

Επίσης, το Σάββατο (10:00-14:00) θα υπάρχει η δυνατότητα αιμοδοσίας σε κινητή μονάδα που θα βρίσκεται στην είσοδο του ποδηλατοδρομίου.

Σε λίγες ώρες μαζί!
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: