slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα μάτια μας .. ανοικτά!!!

Γράφει  ο  Γιάννης Πρεβενιός

Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στην πρωινή ζώνη του Αnt1  με το Γιώργο Παπαδάκη. (παραθέτω τους συνδέσμους των βίντεο στο τέλος)
Τον Μίκη ο οποίος για άλλη μία φορά με γλώσσα απλή και κατανοητή είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
Προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση το ότι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν την συγκεκριμένη περίοδο να δώσουν βήμα στο μεγάλο μας συνθέτη  ο οποίος εδώ και καιρό και μετά την ίδρυση της κίνησης των πολιτών με την ονομασία “Σπίθα” έχει κάνει πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα και οι οποίες ποτέ δεν έτυχαν της προβολής που θα έπρεπε.
Αυτή λοιπόν  η “ευχάριστη” εξέλιξη συνδυάζοντας την και με την αλλαγή τακτικής  του MEGAβαντόρικου καναλιού προς την κατεύθυνση κριτικής προς την κυβέρνηση δείχνει ότι είμαστε στον προθάλαμο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Φίλες/οι μη γελιόμαστε όλο αυτό δείχνει ότι οι εξ εξωτερικού δυνάστες μας αλλά και εγχώριοι συμμετέχοντες , αβανταδόροι και θιασώτες τους, θεωρούν πλέον τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του καμένα χαρτιά τα οποία θα πρέπει να αποσύρουν έγκαιρα πριν εκδηλωθεί η οργή του Ελληνικού λαού.

Μια οργή που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους μαζί (πολιτικούς και δημοσιογράφους) για την προδοσία, το ξεπούλημα και την υποθήκευση του μέλλοντος της ζωής των παιδιών μας.
Αυτό όλο σίγουρα μπορεί να φαντάζει ελπιδοφόρο αλλά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το τι έχουν σχεδιάσει προκειμένου να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά.
Θεωρώ η λύση όπως είπε και ο Μίκης θα πρέπει να δοθεί ειρηνικά αλλά δυναμικά από τον λαό μας ο οποίος θα βάλει μπροστάρηδες για την μεγάλη αλλαγή ανθρώπους  έντιμους και άφθαρτους μέσα από τα ίδια του τα σπλάχνα δίνοντας τέλος στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία των τελευταίων 60 χρόνων.
Παράλληλα θα πρέπει να ελέγξει όλους όσους άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια επιβάλλοντας  βαριά τιμωρία στους κλέφτες, στα λαμόγια και τους προδότες!!!

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι