slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ




ΕΛΕΥΣΙΝΑ 7-4-2011

3 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Κι όμως αγαπητέ, και στις δύο περιπτώσεις, έγινε αυτό που έχω πει σε ανάρτησή μου στο Δεξί Εξτρέμ: δεν υπάρχει αντίδραση του απλού κόσμου, αλλά μόνο συγκεκριμένων ομάδων, για δικούς τους λόγους. Στο Μεσσολόγγι κάποιοι διαμαρτύρονται στον Καστανίδη γιατί θέλει να πάει το Εφετείο στο Αγρίνιο, και στην Ελευσίνα κάποιοι οπαδοί του ΚΚΕ φωνάζουν τα γνωστά ξύλινα συνθήματα. Ο λαός που υποφέρει από το ΔΝΤ και το ΠΑΣΟΚ όμως, είναι απών...

Ανώνυμος είπε...

Τσιράκια της Συγγρού ψάχνετε να βρείτε κάποιους ελάχιστους αποβλακωμένους μέσα σε χιλιάδες φιλήσυχους πολίτες που θα πετάξουν κανένα παπούτσι ή θα μουγκρίσουν ασυνάρτητα για να βγάλετε τα πολιτικά σας συμπεράσματα. Είστε για κλάματα και καταδικασμένη στην πλειοψηφία του λαού για εκεί που οδηγήσατε τη Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!!!!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΕΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ-ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!