slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συγχαρητήρια στους Ναξιώτες μαθητές που βραβεύτηκαν στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συγχαίρει τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Νάξου Γιάννη Βασιλάκη, Γιάννη Πρωτονοτάριο και Ανδριανή Πιτταρά, το μαθητή του 1ου Γυμνασίου Νάξου Μανώλη Κρητικό και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νάξου Δημήτρη Βασιλάκη, Γιάννη Λογαρά και Γιώργο Μαργαρίτη, που συμμετείχαν μαζί με 450 συνομήλικούς τους στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, αρίστευσαν, διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει επίσης στις οικογένειες των..... μαθητών που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν, και στην κα Σοφία Οικονόμου, Μαθηματικό Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Νάξου, που κάθε χρόνο συντονίζει το διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Νάξο, προτρέπει, ενθαρρύνει και διδάσκει τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα δεσμευόμαστε ότι θα διοργανωθεί εκδήλωση από το Δήμο μας για τη βράβευση των μαθητών που με τη διάκρισή τους αυτή στα Μαθηματικά μας έκαναν όλους περήφανους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Τη Θειά σου τη Σοφιά, τι την ανακατεύεις ρε "δήμαρχε" στην επιτυχία των μαθητών; Και λες μια λέξη για τους πρωταγωιστές μαθητές και τέσσερις αράδες για την άσχετη θειά. Ν Τ Ρ Ο Π Η!
ΥΓ: ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η θειά σου η Σοφιά Οικονόμου-Μαργαρίτη; Η τα συχαρίκια θα είναι χρήσιμα για κάτι εκκρεμότητες;

Ανώνυμος είπε...

οσο και να υποστηριζει!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η τετραετία ξεκίνησε και θα τελειώσει δυστυχώς μόνο με δελτία τύπου, συνεντεύξεις, τελετές και πανηγύρια και άλλα επικοινωνιακά φρου-φρου κι’ αρώματα χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο και αποτέλεσμα. Ακολουθεί τη συνταγή του ΚΑΚα και του Βρουτσάρχη έτσι μόνο και μόνο για να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ..ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...