slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από χθες όλοι οι Παριανοί και Ναξιώτες κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια.

ΑΚΟΥ ΑΖΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο γνωστός "αιρετικός και επικίνδυνος" blogger και κατά δήλωση του δημοσιογράφος (η ΕΣΗΕΑ δεν τον περιλαμβάνει στις λίστες της) χθες αναστάτωσε τη μικρή μας κοινωνία, με την ψευδή είδηση της θανάτωσης, από αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής, ενός αλόγου στα Μάρμαρα.
Η είδηση δημιούργησε συναισθήματα οργής, κατά των υποτιθέμενων δραστών, σε ένα λαό που θεωρεί το άλογο φίλο του και άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του.
Η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από blog’s και ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, δυσφημώντας την Πάρο αλλά και δημιουργώντας σε όλους μας αισθήματα μίσους κατά των αλλοδαπών.
Παρασυρόμενος από τον άκρατο εγωισμό του, ο αιρετικός και επικίνδυνος blogger δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να επιβεβαιώσει το γεγονός, παρόλο που στην είδηση αλλά και στα σχόλια, αναφέρει ως πηγή του την Αστυνομία.
Ο συγκεκριμένος εργάτης της παραπληροφόρησης δεν σταμάτησε εκεί, ταγμένος στο προσφιλές σπορ της λασπολογίας αντί να ζητήσει συγγνώμη για όσα αναληθή έγραψε, με κατηγόρησε «ότι εξαπέλυσα μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του», για ποιο λόγο; Μα για το αυτονόητο, ότι έγραφε ψέματα.
Ο σαλταπίδας πολιτικάντης, εμφανιζόμενος «βασιλικότερος του βασιλέως» με κατηγόρησε ότι το παίζω παράγοντας της φιλελεύθερης παράταξης, μιας παράταξης τις οποίας τις θέσεις και αρχές ποτέ δεν πρόδωσα, σε αντίθεση με αυτόν που ανάλογα, κατά πως φυσάει ο άνεμος, πηγαίνει.
ΥΓ: Απειλές έχουμε ακούσει πολλές, δεν μας ενδιαφέρουν πια, συνηθίσαμε.
ΥΓ1: Σεβασμό στους αναγνώστες μας έχουμε, αυτοί που γράφουν ψέματα δεν τους σέβονται.
ΥΓ2: Σήμερα το πρωί παρέλαβα την κλήση μου… [από το λιμεναρχείο γιατί είχα σταθμεύσει παράνομα!!!] (Επιλέξτε με το ποντίκι σας ανάμεσα στις αγκύλες για να δείτε τι γράφει)
ΥΓ3: Το βουνό στην Νάξο το λένε Ζα (που είναι ένα από τα πολλά ονόματα του ΔΙΑ) και όχι Αζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: