slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΝΔ οφείλει να ρίξει την κυβέρνηση αν...

Σε κανένα κράτος του κόσμου, που θέλει να λέει ότι έχει ένα δημοκρατικό καθεστώς, δεν θα είχε επέλθει κυβερνητικός πανικός ή ακόμα και πτώση της κυβέρνησης, έπειτα από το θέμα των δύο εισαγγελέων κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη. Πολύ δε περισσότερο, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συμβεί εδώ, σε μια συγκυριακή συγκυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό.

Είναι γνωστό ότι τον τόπο τον εξουσιάζει το «καθεστώς ΠΑΣΟΚ». Αν λοιπόν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...
είναι καθαρό και δεν έχει σχέση με όσα καταγγέλλουν οι δύο εισαγγελείς, ούτε είναι κολαούζος και εξάρτημα του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, οφείλει άμεσα να ζητήσει δημόσιες, ενώπιον του λαού, εξηγήσεις και εφόσον υπάρξει θέμα, να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης ή να προκαλέσει την πτώση της αποχωρώντας από αυτήν.

Και μην μας πει η ΝΔ ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί δεν θα το ήθελε η τρόϊκα ή τι θα γίνει με το PSI ή με τους μισθούς και τις συντάξεις και άλλα τέτοια, γιατί δεν υπάρχει πιο σοβαρό θέμα από την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Κάτι τέτοιες πρακτικές, τις οποίες υπονοούν οι δύο εισαγγελείς, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. 

Το κοινωνικό τοπίο έχει γίνει πλέον εύφλεκτο και κανείς δεν μπορεί να μένει στο εξής στο απυρόβλητο, σε βάρος της κοινωνίας, όποιος κι αν είναι, όσο ψηλά και αν βρίσκεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: