slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με Γιακούμπ κόντρα στην Ε.Α Πατρών

Η Ε.Α. Πατρών θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού το ερχόμενο Σάββατο 10/12 στις 18.45 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.
Η ομάδα της Νάξου,  που εμφανίζεται  για δεύτερη φορά φέτος μπροστά στο θερμό κοινό της, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και τους 3 πόντους,  πρωτίστως  για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση  και να επιστρέψει η ηρεμία στους κόλπους του συλλόγου και κατά δεύτερο λόγο  για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πικρή ήττα της στην Ηλιούπολη κόντρα στη Φιλία με 3-1 σετ το περασμένο Σάββατο.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα για τους Τουρσούγκα-Δερμάτη  δεν έχουν τελειωμό.  Στο απουσιολόγιο  της ομαδας  έρχεται να προστεθεί άλλο ένα όνομα,  αυτό της  Στέλλας Λαγουδάκη  η οποία μετά την περιπέτειά της με τον ανεκδιήγητο διαιτητή  του προηγούμενου αγώνα,  κλήθηκε από τον  αθλητικό δικαστή για απολογία, και κινδυνεύει με τιμωρία.
Θετική νότα στο Ναξιώτικο στρατόπεδο αποτελεί ωστόσο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση της  Αριστέας Γιακούμπ  που ξεπέρασε τον τραυματισμό της και θα τεθεί σύντομα στην διάθεση των προπονητών της.  Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν κριθεί αναγκαία η συμμετοχή της,  να χρησιμοποιηθεί και στο παιχνίδι με την Πάτρα.
Ο κόσμος μας πρέπει για  μια ακόμη φορά να γεμίσει τις εξέδρες  και να αποτελέσει τον  7ο παίκτη  της ομάδας μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: