slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη – «Στα δύσκολα, αυτή η κοινωνία δεν λυγίζει, ξεσηκώνεται»

ΚΑΛΑΝΤΑ 2011 ΦΙΛΑΡΜΟΝ ΔΗΜΟΥ.jpg

Σας επισυνάπτουμε το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη και φωτογραφίες από τα κάλαντα που έψαλλαν σήμερα στην Περιφέρεια σχολεία και οι μπάντες του Δήμου και της 95 ΑΔΤΕ. Πολλές ευχές σε όλους τους συναδέλφους..

.
 
ΚΑΛΑΝΤΑ 2011  ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (1).jpg

ΚΑΛΑΝΤΑ 2011  ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (2).jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αυτές τις ημέρες, το μήνυμα το στέλλει η κοινωνία. Είμαστε οι αποδέκτες του, το ακούμε προσεκτικά και το ακολουθούμε.

Ποιος είπε ότι αυτή η κοινωνία είναι απαθής. Απαντά καθημερινά με την ευαισθησία και την εγρήγορσή της.
Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτοί οι πολίτες είναι απαθείς και αδιάφοροι. Απαντούν με την κινητοποίηση και το δικό τους κίνημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Οι κοινωνίες των νησιών μας δεν λυγίζουν, δεν καθηλώνονται από το βάρος των δυσκολιών. Μένουν όρθιες, ξεσηκώνονται, αναλαμβάνουν δράση.

Με αποθέματα μεγαλοψυχίας, αποδεικνύουν ότι κάποια ιδανικά και αξίες είναι ακόμα βαθιά ριζωμένες.
Με τα λίγα του καθένα πετυχαίνουμε πολλά. Το οικονομικό υστέρημα γίνεται πλεόνασμα αγάπης και έγνοιας για τον συνάνθρωπο.

Απ’ αυτήν την κινητοποίηση δεν δικαιούμαστε να λείπουμε εμείς. Θα είμαστε πάντα παρόντες και συμπαραστάτες, με τις δομές της Περιφέρειας, με το ανθρώπινο δυναμικό της και με μια υπόσχεση που μας δεσμεύει διαχρονικά: Να βάζουμε πάνω απ’ όλα τον πολίτη, την ελπίδα, το όνειρο και την ανάγκη του.

Οι ευχαριστίες και οι ευχές μου για υγεία και γαλήνη, ας συνοδεύουν κάθε Δωδεκανήσιο και Κυκλαδίτη, αλλά και τους όπου γης συμπατριώτες μας.


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιάννης ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ»




            




  ΚΑΛΑΝΤΑ 2011  ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.jpg ΚΑΛΑΝΤΑ 2011 95 ΑΔΤΕ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: