slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χριστουγεννιάτικη Αγορά με το άρωμα


(((Στην φωτογραφία διακρίνονται
ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης,
ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Μαργάρας και εκθέτες
από την Τήνο (παραδοσιακά προϊόντα Δελατόλα )))     

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει την δική της παρουσία στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά των Βρυξελλών: Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια συμμετέχει με το δικό της περίπτερο όπου παραγωγοί των νησιών μας, και συγκεκριμένα από την Αμοργό, Τήνο, Αστυπάλαια και Ρόδο, θα διαθέτουν τα δικά τους προϊόντα.

Επίσης παρέχεται άφθονο πληροφοριακό υλικό στους επισκέπτες. Το Περίπτερο της Περιφέρειας θα είναι ανοικτό όλη μέρα και μέχρι τις δέκα το βράδυ με στόχο να προσελκύσει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό επισκεπτών.




Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών. Ξεκίνησε ήδη από τις 25 Νοέμβρη και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου με την Ελλάδα να είναι φέτος η τιμώμενη χώρα.

Η Αγορά εκτός από το εμπορικό κομμάτι συμπεριλαμβάνει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ντόπιο πληθυσμό και τους επισκέπτες της πόλης. Υπολογίζεται ότι πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες θα παρευρεθούν στο χώρο της Αγοράς - Έκθεσης.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποτελεί μια καλή διαφήμιση για την χώρα μας σε δύσκολες εποχές, και προβάλλει τα νησιά μας σε μια καίρια χρονική περίοδο όπου πολλοί Ευρωπαίοι σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.



Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες για την χώρα μας οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού που επισκέπτεται το Περίπτερο της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα θερμές.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στα εγκαίνια της έκθεσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου Βασίλης Μαργάρας.







                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: