slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο δικτυακό ραδιόφωνο του zougla σε λίγο ο επιχειρηματία, κ. Δημήτρης Κώτσος

  Για την υπόθεση παραποίησης «όπως ο ίδιος καταγγέλλει » επίσημων εγγράφων με αποτέλεσμα να «βαλτώσει» ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό πλάνο στη Νάξο.
Θα μιλήσει σε  λίγο στο δικτυακό ραδιόφωνο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=85&type=&mid=110 του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο  επιχειρηματία, κ. Δημήτρης  Κώτσος . Όπου σύμφωνα με  καταγγελίες του ο επιχειρηματίας   εμπλέκει τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Κανελλόπουλο ότι παραποίησε επίσημη απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι όπως τα λέει γιατί δεν βάζει τόσο καιρό το Βρούτση να κάνει ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για να πάρει την επίσημη απάντηση. Γιατί; Μήπως έχει βρώμα η υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι ότι κάτι ύποπτο πρέπει να έχει η όλη υπόθεση από πλευράς επενδυτή για να μη προχωρεί. Ο ίδιος ο επενδυτής γιατί δεν απευθύνεται στα διοικητικά δικαστήρια ή και σε αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα ή οπουδήποτε αλλού αν πράγματι αδικείται. Γιατί π.χ. ο Βρούτσης ο βουλευτής του πολιτικού του χώρου δεν έχει καταθέσει ερωτήσεις στον αρμόδιο υπουργό για να πάρει την όποια απάντηση; Τυχαία όλα αυτά δεν γίνονται και ασχολείται τώρα ο κάθε άσχετος για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους; Έχουμε βαρεθεί συνέχεια να ακούμε και να διαβάζουμε τις όψιμες κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες του Λεβογιάννη και άλλων που υπηρέτησαν συνειδητά για δεκαετίες το σύστημα που μας έφερε μέχρις εδώ. Φτάνει πια ο λαϊκισμός και η υποκρισία.