slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να μην απολέσουν τα νησιά μας ένα κεκτημένο ζωτικής σημασίας»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση:
«Την ώρα που μια ολόκληρη κοινωνία, οι τοπικές της αρχές και το σύνολο των φορέων έχουμε τεθεί χρόνια τώρα, ως αρραγές μέτωπο, σε πλήρη επιφυλακή προκειμένου να διαψεύσουμε σενάρια και να αποτρέψουμε την ολέθρια για την οικονομία των νησιών μας κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, μια μικρή ομάδα κομματικών παραγόντων εξακολουθεί, όπως φαίνεται, να επενδύει μικροπολιτικά σε μια τυχόν καταστροφική εξέλιξη.



Όσο αυτή δεν έρχεται ή διαψεύδεται αρμοδίως, η συγκεκριμένη ομάδα ενοχλείται και επιδίδεται σε κλεφτοπόλεμο, πετροβολώντας ό, τι και όσους κινούνται.

Ξεκομμένοι από την κοινωνία, είναι τόσο απομονωμένοι και ακινητοποιημένοι στον μικρόκοσμο των κομματικών τους γραφείων που δεν αντιλαμβάνονται ότι με τη στάση τους αυτή δεν εκφράζουν κανέναν, ούτε καν τους πολλούς συμπολίτες μας που εκπροσωπούν ιδεολογικά. Δεν τους ακούει και δεν τους παρακολουθεί κανείς.


Μπορούμε και χωρίς αυτούς, όσο επιλέγουν την αντιπαράθεση και όχι τη συστράτευση. Διαβεβαίωση όμως δική μου και όλων των κοινωνικών φορέων της περιοχής μας, είναι να επιμείνουμε στη δέσμευση και στο στόχο μας, να μην επιτρέψουμε την απώλεια ενός κεκτημένου ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας, στόχο που υπηρετούμε με συνέπεια και χωρίς εκπτώσεις από το 2004 μέχρι σήμερα. Τόσο όψιμα”…».- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: