slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολέμιος του Καραμανλή, στήριγμα του Παπανδρέου ο Καρατζαφέρης. Γιατί;

12754Προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ. Μεγαλώσαμε μαζί του και με τις περίφημες κασέτες του της TV- Press.  Μπήκε σε κάθε Νεοδημοκράτικο σπίτι σαν φωνή αντίστασης στο καθεστώς του Ανδρέα.
Με τον καιρό άρχισε να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Ήθελε διάκριση πέραν αυτής που του πρόσφερε η μεγάλη παράταξη μας.  Συγκρούστηκε  με τον Καραμανλή και προκάλεσε την διαγραφή του. Μήπως τελικά δεν ήταν τόσο τυχαία η κίνηση του;

Δημιούργησε ένα νέο κόμμα τότε. Με σφραγίδα «πατριωτική» και «χριστιανική», προσπάθησε και κατάφερε να φτιάξει μια πολιτική κίνηση που θα επιβιώσει, θα μεγαλώσει και να που έχει πλέον και κυβερνητική παρουσία. Ίσως τελικά να μην τον βοήθησε μόνο η ταυτότητα που διάλεξε αλλά και άλλες κινήσεις του.
Άριστος στη ρητορική έπεισε αρκετούς ανθρώπους ότι διαφέρει από τους άλλους «διαφθαρμένους» πολιτικούς. Ότι θέλει δύναμη να προστατεύσει τα σύνορα, να διώξει τους λαθρομετανάστες, να πολεμήσει τις μασονίες και άλλα γραφικά.
Πολέμησε τη ΝΔ και προσωπικά τον Κώστα Καραμανλή σε όλη τη παρουσία του στην αρχηγία.
Μετά τις εκλογές του 2009 αποτέλεσε ένα από τα στηρίγματα του Γιώργου Παπανδρέου και των σχεδίων του. Ψήφισε το μνημόνιο, στήριζε με τον τρόπο του κάθε ενέργεια της κυβέρνησης, πρωτοστάτησε στη δημιουργία της κυβέρνησης του κ. Παπαδήμου
Με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης αποκαλύφθηκε πλήρως.
    Προσκυνημένος στα ξένα κέντρα που μας επιβάλλουν τις ¨λύσεις¨ της διάλυσης του Ελληνικού κράτους.
    Προσκυνημένος στους ντόπιους εργολάβους που έφτασαν να του δώσουν το βασικό υπουργείο που ελέγχουν για να υπογραφούν οι νέες παραχωρήσεις έργων και κερδών.
    Με έκπληξη άκουσε όλη η χώρα να ευλογεί τη συμμετοχή του κ. Παπαδήμου στην οργάνωση της Τριμερούς γιατί «ίσως αυτό βοηθήσει τη χώρα». Ποιος; Αυτός που έδινε «αγώνες» κατά του «σιωνισμού» και των οργανώσεων αυτών.
    Με έκπληξη ακούμε να αποδέχεται όλα όσα εκείνος μετά βδελυγμίας αποστρεφόταν.

    Αποτελεί ντροπή για την πατρίδα όλοι όσοι θέλουν να την βεβηλώσουν να το πράττουν στο όνομα της. Αποτελεί ντροπή για τη παράταξη μας το ότι έβγαλε από τα σπλάχνα της ακόμα έναν εφιάλτη.
    Πλέον είναι εύκολα αντιληπτό γιατί πολέμησε τόσο σκληρά τον κ. Καραμανλή ενώ συνεργάστηκε τόσο εύκολα με τον κ. Παπανδρέου. Έπρεπε κάποιος από τις «φίλιες» να αποδημήσει τον πρώην πρωθυπουργό. Να τον εμποδίσει να υλοποιήσει τα σχέδια του που οδηγούσαν σε μια πιο ελεύθερη Ελλάδα. Να βοηθήσει να αναλάβει την εξουσία ο κ. Παπανδρέου. Να μας βάλει στο ΔΝΤ, να ακολουθήσουν όλα όσα ζούμε σήμερα.
    Σήμερα, για όσους καταλαβαίνουν, αποκαλύπτεται ο ρόλος του.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: