slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΟ Πανναξιακος ''Πριν το ντέρμπι''

Στο sportcyclades.gr μίλησαν, ο Πρόεδρος του Πανναξιακος και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Κώστας Συμεώνογλου.
Οι παράγοντες της Ναξιώτικης ομάδας μίλησαν για τις προετοιμασίες που γίνονται για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω.
Σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση του ΑΟ Πανναξιακού θα διαθέσει ναυλωμένο λεωφορείο για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω.Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από το Φιλώτι στις 13:30 και θα επιστρέψει από το ΔΑΚ Νάξου με προορισμό το Φιλώτι αμέσως μετά την λήξη του Αγώνα.
*Το Δ.Σ του Α.Ο Πανναξιακός διευκρινίζει ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι προκαθορισμένες από την Ε.Π.Ο.
Τα εισιτήρια εκτυπώνονται και στη συνέχεια διανέμονται στις ομάδες προς πώληση.
Αν και η ομάδα έχει μεγάλες οικονομικές ανάγκες, η διοίκηση προτίθεται να μοιράζει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τουλάχιστον 400 εισιτήρια, τα οποία θα διανέμονται στις «ευπαθής ομάδες» και στους μαθητές των σχολείων.
Το Δ.Σ του Πανναξιακού θέλει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από το κομμάτι του αθλητισμού και θα κινείται πάντα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο προπονητής του Αιγάλεω Θωμάς Γράφας μίλησε στο sportcyclades.gr για τον μεθαυριανό αγώνα της ομάδας του με τον Πανναξιακό.
Ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση και επέστησε την προσοχή των παιχτών του, τονίζοντας την άποψη του ότι αν η ομάδα του πιάσει την απαιτούμενη απόδοση δεν θα έχει πρόβλημα στον αγώνα της Κυριακής.
Για τις ομάδες της κατηγορίας είπε ότι ξεχωρίζουν 3-4 (Ελπιδοφόρος, Φωστήρας, Περιστέρι) από τον 8ο όμιλο, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι καθώς όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους.
Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος ο Κύριος Γράφας υπογράμμισε ότι οι ομάδες δεν πρέπει να βιάζονται διότι το «ταμείο» γίνετε στο τέλος.
Δείτε ολόκληρο το βίντεο μα τις δηλώσεις του Θωμά Γράφα.



Γράφας Προπονητής Αιγάλεω (δηλώσεις πριν τον... by samnaxos

Δεν υπάρχουν σχόλια: