Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλύνν : “Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά : Στείλε τους στο διάολο…και πάμε…τώρα σε εκλογές…”


(netakias-ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ) Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά

Τα Ευρωκαθάρματα και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια, επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο την καταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Τα ξεκούδουνα της βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπης, βασισμένοι στη βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.
Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεοκοπημένη» Ελλάδα, θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται.
Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο....
όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…
Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.
Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της Goldman Sachs και δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.
Στείλε τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

http://harryklynn.blogspot.com/2011/11/blog-post_2099.html

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής οι επικρατέστεροι τρόποι να υπογράψει αλλά να μην υποχωρήσει ο Σαμαράς, ώστε να κρατήσει ψηλά την υπερηφάνεια της Ελλάδας και να το έχει και προεκλογική σημαία του είναι οι παρακάτω τρεις. Η πρώτη να υπογράψει την επιστολή που ζητούν οι ομοϊδεάτες του, να την δώσει του Παπαδήμου και αυτός να την παραδώσει στον Σαρκοζή.
Η δεύτερη να υπογράψει την επιστολή να την δώσει στους υπαρχηγούς του Αβραμόπουλο και Δήμα που δεν είναι βουλευτές και έτσι δεν θα έχει καμιά πολιτική δέσμευση μετεκλογικά η ΝΔ και αυτοί να την παραδώσουν στους Σαρκοζή και Μέρκελ. Εάν δεν πετύχουν αυτές οι προσπάθειες τότε η τρίτη είναι να υπογράψει την επιστολή να την δώσει της γυναίκας του και αυτή να την παραδώσει στην Μέρκελ που της αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και θα το δεχτεί. Αυτή είναι η μοναδική περήφανη εθνικά γραμμή και καμιά άλλη. Καλή επιτυχία.

Ντορικός είπε...

Ο Χάρρυ Κλύν σαν το ΚΛΙΝ θα καθαρίσει την Ελλάδα από τη βρώμα και θα την γλυτώσει από τη χρεωκοπία. Άκουσε τον Αντώνη και μη κάνεις πίσω. Οι μελοθάνατοι μέσα από το κόμμα θα σε χαιρετήσουν.