slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Επειδή πολλά ακούστηκαν και θα ακουστούν περί ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΜΑΡΑ σχετικά με υπογραφές, δείτε ένα απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 19/11/2011, όπου το ρεπορτάζ της Σπυράκη λέει επ'ακριβώς:
"...ο Σόιμπλε δεν αρκείται στην επιστολή που απέστειλε ο Σαμαράς στη Μέρκελ και ζητά έγγραφες δεσμεύσεις..."

Χθες (23/11/2011) ο Σαμαράς έστειλε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ αφαιρώντας το κομμάτι περί δημοψηφίσματος και περί εκλογών, κομμάτι που σωστά αφαίρεσε αφού αυτά αφορούν εσωτερικά θέματα.

Δείτε το


Δηλαδή ο Σόιμπλε στις 19/11/2011 έλεγε ότι δεν αρκεί η επιστολή που είχε αποσταλεί.
Η ίδια επιστολή χθες έγινε υπογραφή.

Τώρα από που βγαίνει ότι ο Σαμαράς υπέγραψε, ένας Θεός ξέρει.

Ακούστε τι είπε ο Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, λίγες ώρες πριν Ο Σαμαράς ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
Έχουν πολύ μα πολύ ενδιαφέρον τα όσα λέει.



ΥΓ ΩΡΑ 14.25 Η επιτυχία της κίνησης ΣΑΜΑΡΑ, φαίνεται και από το ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες παντού υπήρχαν δηλώσεις. Από χθες το απόγευμα που απεστάλη Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που είχε απορρίψει στις 19/11/2011 ο Σόιμπλε, οι Γερμανοί ποιούν την νήσσαν.
Μια μόνο εξήγηση υπάρχει:ΑΜΗΧΑΝΙΑ
Αμηχανία από την κίνηση ΣΑΜΑΡΑ.
Στις 15.00 Μέρκελ-Σαρκοζί-Μόντι έχουν κοινή συνένετυξη τύπου, την οποίαν αναμένουμε με ενδιαφέρον.
Ένα άλλο μείζον αλλά σιωπόν από τα φερέφωνα, είναι ότι περιμένουμε να δούμε στη δημοσιότητα τις επιστολές Παπαδήμου, Βενιζέλου, Προβόπουλου, Παπανδρέου και Καρατζαφέρη.
Αυτό άλλωστε ζήτησαν οι Γερμανοί και το EUROGROUP.
Είτε αρέσει είτε όχι, ο ΣΑΜΑΡΑΣ χθες έκανε ΜΑΤ με την επιστολή που έστειλε, αποδεικνύοντας ότι προηγείται των άλλων αναμενόμενων επιστολών από τους αρμόδιους.
ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή αυτή είναι μπλόφα αφού δεν έχει υπογραφή και δεν υπάρχουν ουσιαστικές δεσμεύσεις. Άρα μπορούμε να λέμε προεκλογικά ότι θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση και θα τα αλλάξουμε όλα. Την πάτησε το ΠΑΣΟΚ. Τους την έφερε ο Σαμαράς. Αυτοί τι θα λένε ότι θα κάνουν τα ίδια;

Ανώνυμος είπε...

Ο.. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έβαλε πουθενά υπογραφή ο Σαμαράς αλήτες ΛΑΟ-ΠΑΣΟΚΙΑ. Με Ε-ΜΑΙΛ έστειλε την επιστολή του και ξέρετε ότι σε αυτό δεν μπαίνει υπογραφή. Ουστ να χαθείτε.