slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

http://4.bp.blogspot.com/-nPEevp4sbB0/TpgfWoQ0TQI/AAAAAAACXCA/wvMJunIdnsI/s1600/66545-cgkcfk.jpg«Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ' αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

«Η ΝΔ ήταν η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία στην ΕΕ», ήταν το σχόλιό του.

«Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ακέφαλη, ποιος θα διαχειριστεί το ζήτημα της δανειακής σύμβασης;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται λαϊκή εντολή.

Οπως είπε, η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και πως η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση για το μνημόνιο που τη συνοδεύει. «Αλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση, άλλο πράγμα οι πολιτικές που τη συνοδεύουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: