slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Γερμανό Πρέσβη

Με τον Γερμανό Πρέσβη Roland Wegener, συναντήθηκε σήμερα στη Σύρο ο  Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, παρουσία και του  Επίτιμου Πρόξενου της Γερμανίας στη Σύρο, Νίκου Γάσπαρη.

Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση αναφορικά με θέματα γενικού ενδιαφέροντος και ειδικά για τον τουρισμό και για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στα νησιά.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Wegener για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, παραθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τόσο του δημόσιου όσο και το ιδιωτικού τομέα.

Ο κ. Μαχαιρίδης ανέλυσε στον Γερμανό Πρέσβη τα στοιχεία αναφορικά με την πορεία του τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, ενώ από την πλευρά του ο Πρέσβης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα του, προκειμένου να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

Ο κ. Wegener ξεκαθάρισε πως η Γερμανία θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα και την προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, η οποία θα απαιτήσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Ευρώπη θα συμπαρασταθεί στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: