slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάρος: Μεγάλη η συμμετοχή στη συγκέντρωση του Δ. Καζάκη

Γέμισε η αίθουσα του «Αρχίλοχου» στην Παροικιά και για τέσσερις ώρες οι παριανοί άκουσαν τον Δ. Καζάκη σε μια ομιλία ποταμός.
Η συγκέντρωση είχε οργανωθεί από την Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για τέσσερις ώρες περίπου.

Χαρακτηριστικά, αν και 2 φορές κόπηκε το ρεύμα, η συγκέντρωση συνεχίστηκε με τη λάμπα ασφαλείας και τον διάλογο να γίνεται χωρίς μικρόφωνα.
Τη συγκέντρωση κάλυψε και το TV1ΣΥΡΟΣ που από αύριο θα δείξει την ομιλία και τον διάλογο αρκετές φορές -όπως μας υποσχέθηκε ο υπεύθυνος του σταθμού.
Στην συζήτηση ο Δ. Καζάκης περιέγραψε το αδιέξοδο του Παπανδρεικού μονόδρομου, τον εφιάλτη με τις ειδικές οικονομικές ζώνες, τα εγκλήματα του Fast Track, την εκχώρηση της Εθνικής ανεξαρτησίας, -300 γερμανοί έχουν εγκατασταθεί και διοικούν τα υπουργεία, Γερμανοί διοικητές στις εξόδους της χώρας στην Πάτρα και Ηγουμενίτσα- τα οικονομικά εγκλήματα, τη φτώχεια και την ανέχεια η οποία καθημερινά αυξάνεται λόγω της πολιτικής της τρόικας.
«Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, τα χρήματα που παίρνουν με τα καθημερινά μέτρα πάνε στους τραπεζίτες βυθίζοντας κάθε μέρα τη χώρα στην ύφεση.
Αντίσταση λοιπόν ενότητα όλων των πολιτών με κοινό στόχο την ανατροπή μιας ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ κυβέρνησης που σε ενδοτικότητα ξεπέρασε και την κυβέρνηση Τσολάκογλου και συγκρίνεται με τη κυβέρνηση Ράλλη που υπέγραψε το 41 τον διαμελισμό της χώρας σε Βούλγαρους, Ιταλούς, Γερμανούς».

Το πρώτο μέρος από την ομιλία το προβάλλουμε σήμερα. Μόλις ολοκληρωθεί το "κατέβασμα" από όλη την εκδήλωση -4 ώρες- από το βίντεο που τράβηξε συνεργάτης μας, θα κάνουμε πλήρη ανάρτηση με όλη την ομιλία.

Πατήστε εδώ για να δείτε και να ακούσετε το πρώτο μέρος:

Δεν υπάρχουν σχόλια: