slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ )

 Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων (Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.) ενημερώνει  ότι  στις 07-10-2011  αποφάσισε  να προχωρήσει  την     ΤΕΤΑΡΤΗ  12  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΤΟΥ 2011   σε  ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . Συνεπώς  λόγω της  έκτακτης Γενικής Συνέλευσης , οι υπηρεσίες της Περιφέρειας,   θα υπολειτουργήσουν  από τις 11:00 π.μ  και κατόπιν τούτου , ενημερώνει τους  συμπολίτες  μας  , προκειμένου να εξυπηρετηθούν,   να προσέλθουν στις υπηρεσίες το διάστημα έως τις 10:45 π.μ . . Οι Υπάλληλοι  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων   ζητούν την κατανόηση και την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα όλων όσων πλήττονται από τα άθλια  μέτρα που πάρθηκαν αλλά και όσων σχεδιάζονται . Διότι η   κατάσταση  πλέον απλά δεν περιγράφεται. Τον αντίκτυπο τον  μέτρων τον βλέπομε στους ολοένα και αυξανόμενους ανέργους αλλά και στην τραγική  οικονομική και όχι μόνο κατάσταση, που περιέλθονται  όλοι οι μισθωτοί  , συνταξιούχοι ,  ελεύθεροι επαγγελματίες , αγρότες ,  κ.α).
Επειδή οι έκτακτες καταστάσεις,  απαιτούν έκτακτες ενέργειες
το  Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ  αποφάσισε  και προχωρά άμεσα σε
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ  Σ. Υ. Ν. Α. Ν. Κ. ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΣΕ  
ΕΚΤΑΚΤΗ Γ Ε Ν Ι Κ Η      Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η
 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ  12η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΤΟΥ 2011
ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ  ΤΟΥΕΡΓΑΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΘΕΜΑΤΑ
1.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ .
2.ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ .
Συνάδελφοι , η απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώνεται,  απαιτεί την συνεχή ενημέρωση , την ενεργή συμμετοχή σας  και την  ενδυνάμωση της κοινής προσπάθειας όλων μας , απέναντι στα βίαια μέτρα ,  που οδηγούν  καθημερινά όλο και περισσότερους συναδέλφους ,  σε οικονομικά και όχι μόνο αδιέξοδα.
Όλοι στην Γενική Συνέλευση- γιατί όλοι θιγόμαστε- γιατί όλοι μαζί  θα αντιμετωπίσομε  πιο δυναμικά την επίθεση που δεχόμαστε .
Καλούμε την Διοίκηση  να διευκολύνει,  τους Συναδέλφους ,  όλων των υπηρεσιών της έδρας  και των Π.Ε, προκειμένου να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: