slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μάρκος Μουζάκης : "Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας..."


** Δεν τα 'χει ξαναζήσει η δόλια πατρίδα όλα τούτα που βιώνει

με την κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ! Τη χειρότερη κυβέρνηση που 'χει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση, για να μην πάμε πιο πίσω!

** Τούτοι οι μοιραίοι άνθρωποι, όργανα άλλων, εξωχώριων και εγχώριων νταβατζήδων, οδηγούν τις εξελίξεις σε εθνικό διχασμό, την πατρίδα σε ξεπούλημα, το λαό σε εξανδραποδισμό, την κοινωνία σε πλειστηριασμό! Ολετήρες, κινούμενα πολιτικά πιόνια στη σκακιέρα της διαπλοκής, του ξεπουλήματος, της δήωσης, της των πάτων διάλυσης!

** Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Μετά την Ύβριν, πρέπει να 'ρθει η Νέμεσις! Αυτοί που μαγαρίζουν μια περήφανη χώρα δε γίνεται να σταθούν άλλο, διαφορετικά οι Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

1 σχόλιο:

Προβληματισμένος και αγανακτισμένος είπε...

Οι Τσάμπα μάγκες όλων των κομμάτων και οι θεωρητικολογούντες με Μπαρούφες, τύπου Β(Μπ)αρουφάκη, οικονομολογίσκοι και δημοσιογραφίσκοι, εκτός από την ανέξοδη κριτική και τις εκ των υστέρων διαπιστώσεις, μπορούν να απαντήσουν και να προτείνουν με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι αερολογίες, τι ακριβώς έπρεπε να γίνει ώστε να μη χρεοκοπήσουμε και να δανειζόμαστε με κάτω από 3%, τη στιγμή που ο κολοσσός μπροστά σε μας Ιταλία δανείζεται η ίδια με 6% και δανείζει σε εμάς μέσα από το μνημόνιο με 3%. Η απάντηση πρέπει να δοθεί όχι με το τι μας βολεύει και το τι θα θέλαμε εμείς αλλά με το τι θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε σαν δανειζόμενοι στους δανειστές μας. Αν αυτό δοθεί ξεκάθαρα τότε να πάμε σε εκλογές με μοναδικό θέμα για να κρίνει ο λαός τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις του κάθε κόμματος και όχι με τα αστεία και γενικόλογα ¨Επαναδιαπραγμάτευση¨ ¨Στάση πληρωμών στους δανειστές μας¨ ¨Μείωση φόρων επιχειρήσεων για να υπάρξει ανάκαμψη¨ ¨Έξοδο από το ΕΥΡΩ και την Ευρωπαϊκή Ένωση¨ ¨Αύξηση φόρων στις επιχειρήσεις για να πληρώσει το κεφάλαιο που έχει πιεί τον ιδρώτα των εργαζομένων¨ . Απλά, γραπτά και ξεκάθαρα σε 10 το πολύ σελίδες κειμένου και τίποτα παραπάνω. Τότε εκλογές και μάλιστα άμεσα.