slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου 31/10/2011


Με  τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί η Δημοτική Κοινότητα της Χώρας Νάξου . Θέμα  ιδιαίτερα σημαντικό που  είναι τρίτο κατά σειρά στην ημερήσια διάταξη,  είναι αυτό που αφορά στη θέση και στις προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου σχετικά με τον υπό ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο «Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» που ήταν να συζητηθεί στις  18/10/2011 και αναβλήθηκε η συνεδρίαση . Οι  αρμοδιότητες της Δημοτικής Κοινότητας είναι το ζήτημα  που επανειλημμένως έχει εστιάσει στις συνεδριάσεις του συμβουλίου ο πρόεδρος του Συμβουλίου της  Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ Αρ. Πρωτ: 272
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ (16η/2011)
ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) την 31 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Αίτηση χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
2. Εισήγηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δ. Κ. Νάξου.
3. Θέση και προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου σχετικά με τον υπό ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο «Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
Τρέχοντα θέματα

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της
Δημοτικής Κοινότητας Νάξου
Βαρσαμάς Ι.Συμεώνογλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Τσάμπα μάγκες όλων των κομμάτων και οι θεωρητικολογούντες με Μπαρούφες, τύπου Β(Μπ)αρουφάκη, οικονομολογίσκοι και δημοσιογραφίσκοι, εκτός από την ανέξοδη κριτική και τις εκ των υστέρων διαπιστώσεις, μπορούν να απαντήσουν και να προτείνουν με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι αερολογίες, τι ακριβώς έπρεπε να γίνει ώστε να μη χρεοκοπήσουμε και να δανειζόμαστε με κάτω από 3%, τη στιγμή που ο κολοσσός μπροστά σε μας Ιταλία δανείζεται η ίδια με 6% και δανείζει σε εμάς μέσα από το μνημόνιο με 3%. Η απάντηση πρέπει να δοθεί όχι με το τι μας βολεύει και το τι θα θέλαμε εμείς αλλά με το τι θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε σαν δανειζόμενοι στους δανειστές μας. Αν αυτό δοθεί ξεκάθαρα τότε να πάμε σε εκλογές με μοναδικό θέμα για να κρίνει ο λαός τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις του κάθε κόμματος και όχι με τα αστεία και γενικόλογα ¨Επαναδιαπραγμάτευση¨ ¨Στάση πληρωμών στους δανειστές μας¨ ¨Μείωση φόρων επιχειρήσεων για να υπάρξει ανάκαμψη¨ ¨Έξοδο από το ΕΥΡΩ και την Ευρωπαϊκή Ένωση¨ ¨Αύξηση φόρων στις επιχειρήσεις για να πληρώσει το κεφάλαιο που έχει πιεί τον ιδρώτα των εργαζομένων¨ . Απλά, γραπτά και ξεκάθαρα σε 10 το πολύ σελίδες κειμένου και τίποτα παραπάνω. Τότε εκλογές και μάλιστα άμεσα.