slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ζητάει μείωση κατά 50% της συνδρομής των μελών προς το Επιμελητήριο για το έτος 2012

Πάρος 27 Οκτώβρη 2011

Αρ.Πρωτ.128/2011

Προς: Πρόεδρο κ.Ιωάννη Ρούσσο και Διοικητικό Συμβούλιο Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Μετά από αιτήματα μελών συζητήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτώβρη στην τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου το 2ο θέμα της Ημερήσια Διάταξης που ήταν η κατάθεση αιτήματος μείωσης εισφορών στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου έλαβε υπόψη του την γενικότερη οικονομική κατάσταση στην οποία βιώνει σήμερα ο Εμπορικός κόσμος και των δυο νησιών μας.
Η πίεση της φοροεισπρακτικής κρατικής μηχανής έχει σαν αποτέλεσμα οι τζίροι των καταστημάτων να μειωθούν έως και 60% και αδυνατεί ακόμη ν’ανταπεξέλθει στις καθημερινές – απαραίτητες υποχρεώσεις της οικογενείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την μείωση κατά 50% της συνδρομής των μελών προς το Επιμελητήριο για το έτος 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου  εκτιμά ότι ο Πρόεδρος και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Κυκλάδων κατανοώντας όλα τα παραπάνω θα αποδεχτούν το αίτημα μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου  θεωρούμε ότι βάσει των στοιχείων του προϋπολογισμού 2012 το Επιμελητήριο έχει την δυνατότητα να δεχτεί τη μείωση αυτή. 

Με ιδιαίτερη τιμή
το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: