slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήριο και δεσμεύσεις Νίκου Μαράκη

Δήλωση Νίκου Μαράκη, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» για τις Εκλογές Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.
Νάξος, 23/09/2011

Θέμα: «Εκλογές Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου»

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011. Η ανάδειξή μου σε μέλος του Δ.Σ. ως πρώτου, μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων από τις Κυκλάδες και δεύτερου σε επίπεδο Περιφέρειας, με γεμίζει ικανοποίηση καθώς, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου του 2010, φαίνεται ότι η προσωπική μου προσπάθεια και στάση αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση του Συνδυασμού μας μετά τις εκλογές, αποτιμήθηκε θετικά από τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους που μετέχουν στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Ως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες να λαμβάνουν αυτά που δικαιούνται τόσο σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων όσο και έργων υποδομής. Η προσωπική αυτή δέσμευση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την ημέρα των εκλογών μετείχα στην ομάδα που επισκέφθηκε το Υπουργείο Περιβάλλοντος (μαζί με τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Παναγιώτη Ρήγα, τον Δήμαρχο Νάξου Μανόλη Μαργαρίτη και τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Ψαρρά) όπου συζητήθηκε και λήφθηκε απόφαση για την χρηματοδότηση του συνόλου του έργου της «Αποχέτευσης των Νότιων Παραλιών» παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδυασμού μου που με όρισαν εκπρόσωπο στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, συγχαίρω τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Ψαρρά για την εκλογή τους και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε στο ΔΣ της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για το καλό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, πέρα από παραταξιακούς ανταγωνισμούς.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Μαράκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΣΤΕ, ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ