slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατάθεση Αναφορών από τον βουλευτή Ιωάννη Βρούτση

Κατάθεση Αναφορών για Νάξο - Κύθνο - Δονούσα - Σχοινούσα - Κουφονήσι – Ηρακλειά από τον βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του βουλευτή έχει ως εξής:

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή τρεις αναφορές για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Νάξο, Κύθνο, Δονούσα, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Ηρακλειά, του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (α.π. 11142/7-9-2011), κ. Μανώλη Μαργαρίτη σχετικά με την άμεση αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ Νάξου, Μυκόνου και Μικρών Κυκλάδων.

Προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, κ. Ιωάννη Μαμουζέλου (α.π. 2045/8-9-2011) σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών στα λιμάνια της Αμοργού, του Κουφονησίου και της Δονούσας.

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Κύθνου (α.π. 4505/26-08-2011), κ. Μανώλη Φίλιππα σχετικά με την αναστολή προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Κύθνου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: