slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ: Μεταχρονολογημένη απορία του Απόστολου Κων. Ψαρρά


Μετά τα όσα δημοσιεύτηκαν και ακούστηκαν για την υπόθεση των «κουμπάρων», «ημετέρων», γαμπρών, ξαδέλφων & φίλων στο Δήμο Νάξου, για «μαϊμουδιές», εντάλματα και βαρίδια, θα περίμενε κανείς ότι την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα ακολουθούσε μια «ΚΛΕΙΣΤΗ» αντίστοιχη επιστολή, με την οποία ο συντάκτης της «ΑΝΟΙΧΤΗΣ» θα αναγνώριζε τις υπερβολές και τις ανακρίβειες που περιείχε η επιστολή του.
Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού από την «ΑΝΟΙΧΤΗ» επιστολή ήταν φανερό ότι ο συντάκτης ήταν αποφασισμένος……
Εξάλλου, για κάτι τέτοιο χρειάζονται άλλα προσόντα, άλλη αντίληψη των πραγμάτων και άλλη δυνατότητα ερμηνείας των λέξεων. Οι ενέργειες που......καταγγέλλει ότι έγιναν από μέρους του Δήμου, απεδείχθη ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα!

Κανένα ένταλμα δεν κόπηκε κατά προτεραιότητα και κανένας δεν πληρώθηκε επειδή ήταν «ημέτερος» ή ό,τι άλλο γράφουν οι ευφάνταστοι ρεπόρτερς. Θα περίμενε τουλάχιστον κανείς, ύστερα από ό,τι βγήκε στον αέρα, να βγουν ευθαρσώς και να πούνε ή να γράψουν ποιοι «ημέτεροι» και σε ποιες «ενέργειες συμμετείχαν» για να πληρωθούν πρώτοι απ’ όλους, ή ποιο ένταλμα ή το ποιο τιμολόγιο προηγήθηκε του άλλου για «κουμπαρικούς» ή «ημέτερους» λόγους. Ποιοι «επιχειρηματίες συμπολίτες μας (τους) καθημερινά επικοινωνούν με το Δήμο, καθημερινά παρακαλάνε αρμόδιους και αναρμόδιους, καθημερινά φωνάζουν και διαπληκτίζονται με αιρετούς και υπαλλήλους, κλ.π….».

ΜΙΑ έστω απόδειξη αυτών των αθλιοτήτων που γράφουν, ΕΝΑ έστω ντοκουμέντο ένταλμα, τιμολόγιο, επιταγή που να αποδεικνύει την αλήθεια των όσων ισχυρίζονται. Τίποτε δεν είδαμε! Μούγκα.! Μόνο λάσπη, λάσπη, λάσπη. Καλυπτόμενοι –λέμε τώρα- πίσω από το «δημοσιογραφικό» απόρρητο!

Αλλά ακόμα και αν δεχτούμε ότι όλα αυτά είχαν μία δόση αλήθειας, πώς αναιρούν αυτά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Μανώλη Μαργαρίτη για «ξεκάθαρες κουβέντες, διαφάνεια και όχι μαϊμουδιές και άλλα τέτοια πίσω από κλειστές πόρτες». Πώς αναιρούνται αυτά, ημιμαθείς «δημοσιογράφοι», όταν ΟΛΑ αυτά τα βρήκατε στο Διαύγεια; Πού είναι η αδιαφάνεια; Πού είναι οι κλειστές πόρτες;

Δεν ξέρετε να γράφετε, δεν ξέρετε να διαβάζετε, δεν ξέρετε να μιλάτε! Δεν ξέρετε να μην κάνετε τίποτα από όλα αυτά; Ή φαντάζεστε ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε κριτική; Γελιέστε και γελιέστε οικτρά!

Εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, πάντοτε όρθιοι και θα βλέπουμε κατάματα -όπως κάναμε μέχρι σήμερα- όλο τον κόσμο και όχι μόνο αυτούς που μας ψήφισαν. Σας επιστρέφουμε τις κατηγορίες περί σκοπιμοτήτων και να ξέρετε ότι ο πολύς ο κόσμος «δε βυζαίνει το δάκτυλο». ΟΛΑ τα καταλαβαίνει! Όλα!

Οι ξαφνικές αλλαγές και μεταπηδήσεις ένα μόνο ερώτημα προκαλούν…ΠΟΣΑ…και πόσα θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα!


Νάξος, 22-09-2011



Απόστολος Κ. Ψαρράς

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Απόστολε, καλύτερα να μασάς αντί να μιλάς...αλήθεια ΠΟΣΑ εντάλματα βγάλατε για την ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου;
Μήπως 16;
Τυχαίο;
Δεν νομίζω.

Με λεφτά του Δήμου δεν βουλόνται στόματα, ιδιαίτερα όταν λένε την αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΙΆΚΩΒΕ

ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ είπε...

Η απάντηση της "Κ"
Να απαντήσουσε σε όσα λέει ο κ. Ψαρράς ή να πούμε, "Ψαρρράς είναι, ότι θέλει λέει..." Δεν γνωρίζω αν σας το λέει κανείς αυτό κατάμουτρα... Θα επιλέξουμε το πρώτο
Μετά από ...πόσες μέρες (σταματήσαμε να μετράμε πια) από την ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο πήραμε μία απάντηση. Ο κ. Ψαρράς, απ ότι γνωρίζω, δεν είναι δήμαρχος. Μήπως μιλά "αντ αυτού"; Μήπως ανέλαβε εργολαβικά να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα των ημερών; Να συμμαζέψει (τρομάρα του) τα ασυμάζευτα; Αγνωστο... Ας είναι και έτσι...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κ. Ψαρρά προφανώς ή δεν βρίσκεστε στο δημαρχείο ή είστε τόσο απορροφημένος στο να γράφεετε τις μακροσκελείς επιστολές σας, δεξιά και αριστερά, ώστε δεν ακούτε ή δεν έχετε αντίληψη του τι γίνεται...
Στα άλλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι αν κάποιος ήθελε να μην του πει κανείς τίποτε περί ηθικής, μαϊμουδιών, και άλλα πολλά, θα έπρεπε να πάρει απόφαση και να πει: Να αριθμηθούν όλα τα τιμολόγια με το νούμερο ένα εκείνο που έχει την πιο παλιά ημερομηνία και πάει λέγοντας. Τότε κανείς δεν θα έλεγε τίποτε.Προσωπικά, σαν πολίτης αυτό θα το σεβόμουν, θα το απαιτούσα. Εγινε κάτι τέτοιο;
Και κάτι για το τέλος. Και εμείς θα είμαστε εδώ, αμετακείνητοι στο πλευρό του πολίτη. Ημιμαθείς, ναι, αλλά θα σας κάνουμε κριτική. Γιατί, πρέπει να ξέρετε ότι εμάς μας κάνει κριτική και μας "ψηφίζει" ο κόσμος κάθε μέρα. Εσας σας κρίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Και για ένα να είστε σίγουρος. Οτι ο κόσμος "δεν βυζαίνει το δάκτυλο". Κάνει κάτι άλλο με το χέρι του. Το είδαμε τον Μάϊο στο Σύνταγμα από τις τηλεοράσεις. Το είδαμε και δια ζωσης φέτος το καλοκαίρι και στη Νάξο.
Και κάτι ακόμη. Εμείς δεν κάνουμε ούτε συμπολίτευση, ούτε αντιπολίτευση. Κάνουμε την δουλειά μας, και αφού έχουμε μία μεγάλη διαδρομή, φαίνεται ότι την κάνουμε καλά...
ΥΓ (πρώτο και τελευταίο): Είναι να αναρωτιέται κανείς, που βρίσκετε τον χρόνο και ανοίγεται διάλογο καθημερινά με τα τοπικά ΜΜΕ, την στιγμή κατά την οποία πολλά και σημαντικά έργα, όχι μόνο μεγάλα, αλλά, κυρίως, στα χωριά, είναι και παραμένουν βραχυκυκλωμένα εδώ και μερικούς μήνες στα συρτάρια τα δικά σας και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
Οσο για το κείμενο που απάντησε ο κ. Ψαρράς, που θα έπρεπε να το δημόσιεύσει το μπλογκ, αν κόπτεται για την δεοντολογία, θα το βρει ο διαχειριστής του στο μπλογκ της Κυκλαδικής.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ωχ ωχ. Νωρίς αρχίζουν ν ανοίγουν στόματα στο βωμό εξυπηρέτησης προσωπικών συνφερόντων ενθεν και ενθεν

Ανώνυμος είπε...

Μα εσείς εδώ κάτω στη Χώρα δεν έχετε να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και σοβαρούς ανθρώπους. Χάνετε το χρόνο σας ασχολούμενοι με αυτό το εκ των ορεινών γεροντομαντρόσκυλο. Σαράντα χρόνια στο κουρμπέτι της παρανομίας, της διαπλοκής και της ακάλυπτης επιταγής. Ο άνθρωπος είναι της πλάκας και φαίνεται ότι δεν έχει τσίπα ηθικής και σοβαρότητας. Δεν αξίζει να ασχολείστε μαζί του. Ο Μάνος όμως τι έχει να πει με αυτόν τον τύπο τον αντιδήμαρχο του που κάνει ρεζίλι την παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά αυτός δεν έχει αφίσει κανένα ακόμα και από την παράταξη που να μη τον έχει βρίσει. Θυμάστε πόσα υβριστικά είχε πει και γράψει στη φυλάδα του για τον Σαμαρά, τον Αβραμόπουλο και τον Τριανταφυλίδη; Τώρα τι έχει να πει που ο πρώτος είναι Πρόεδρος, ο δεύτερος Αντιπρόεδρος και ο τρίτος υπεύθυνος του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ στις Κυκλάδες. Έκανε και συνεχίζει να κάνει κακό στην παράταξη. Θέλει κλοτσιά Δήμαρχε πριν κάνει και εσένα ρεζίλι.