slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές και ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής, απολογισμό δραστηριοτήτων και προγραμματισμό μελλοντικών δράσεων από την Τοπική Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Νάξου:

 Η  Τοπική Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Νάξου πραγματοποίησε προχθες βράδυ, 22 Αυγούστου, σε αίθουσα της πρώην Σχολής Ουρσουλινών, στο Κάστρο της Χώρας Νάξου, την Ετήσια Γενική Συνέλευσή της

Η ατζέντα της Ετήσιας γενικής συνέλευσης περιελάμβανε:
- τον απολογισμό δραστηριοτήτων της Κίνησης
- συζήτηση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις αλλά και για τρέχοντα και καίρια ζητήματα
- εκλογές για την ανάδειξη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Στη Συνέλευση συμμετείχε και ο Νίκος Χρυσόγελος, Επικεφαλής του Οικολογικού Ανέμου και Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέλη και φίλοι της Κίνησης από τη Νάξο και το Κουφονήσι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, ΜΜΕ και δημοτικών παρατάξεων. Ο κ. Χρυσόγελως αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για μια ευρεία πολιτική συζήτηση με τους κατοίκους και φορείς των νησιών σχετικά με την προοπτική τους για τα επόμενα 10 χρόνια, για την προοπτική των νησιωτικών κοινωνιών έως το 2020 (στα πλαίσια και της συζήτησης στην Ευρώπη 2020).


Ανάμεσα στις βασικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ήταν:
-         Η αλλαγή της ονομασίας της Κίνησης σε Τοπική Πολιτική Κϊνηση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ώστε να επιβεβαιωθεί και επίσημα το άνοιγμά της σε κατοίκους των μικρών νησιών του Δήμου.
-         Το ευρύτερο άνοιγμα της Κίνησης σε συζητήσεις και δράσεις με συλλογικούς φορείς και παρατάξεις της περιοχής μας.
-         Η εκλογή της νέας Συντονιστικής Επιτροπής ως εξής: Συντονίστρια η κ. Χριστίνα Ευθυμιάτου, Γραμματέας η κ. Φωτεινή Αναστασίου και Ταμίας ο κ. Λευτέρης Καρυστιναίος
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εγγράφηκαν και δύο (2) νέα μέλη).

Η νέα Συντονιστική Γραμματεία της ΤΠΚ Οικολόγων Πράσινων Νάξου δεσμέυτηκε  να δώσει σύντομα στη δημοσιότητα συγκεκριμμένο σχέδιο δράσεων για το υπόλοιπο του 2011.
 Από την Συντονιστική Γραμματεία
ΤΠΚ Οικολόγων Πράσινων Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: