slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης για την προσπάθεια ΠΑΣΟΚ να εμπλέξει τη ΝΔ στη Siemens

Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η υπόθεση της «Siemens» είναι ένα «πράσινο» σκάνδαλο.

Και όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να το επαναφέρει στην επικαιρότητα, την ώρα που δοκιμάζονται οι πολίτες από τα σκληρά και άδικα οικονομικά μέτρα μιας πολιτικής αδιέξοδης, που διαλύει την οικονομία και την κοινωνία.

Επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, τη θέση μας που είναι ξεκάθαρη. Η υπόθεση «Siemens» είναι ένα «πράσινο» σκάνδαλο για το οποίο ζητούμε πλήρη διερεύνηση και απόδοση των ευθυνών, εκεί που πραγματικά βρίσκονται.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, να μοιράσει σε άλλους αποκλειστικά τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και να πετύχει έναν ανήθικο πολιτικό συμψηφισμό.

Και κάτι ακόμη: Αν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να συμβάλει, ώστε να πάψει η απαξίωση του πολιτικού κόσμου ένα έχει να κάνει. Να δεχθεί και να βάλει σε άμεση εφαρμογή την πρόταση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, που έχει κατατεθεί στη Βουλή, για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» όλων όσοι διετέλεσαν, από το 1974 έως σήμερα, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων.

Γιατί στο μεγάλο αυτό θέμα, η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: