slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Μιχελάκη στην "κατηγορία" του εκπροσώπου της Χίλαρυ, Β. Βενιζέλου, ότι ο Σαμαράς την τσάτισε

Ο εκπροσώπος  της Χίλαρυ
«Ο κ. Βενιζέλος, σε κάθε εμφάνιση του κ. Αντώνη Σαμαρά, θέλει να παίρνει το λόγο, αντί του κ. Παπανδρέου. Αυτό το καταλαβαίνουμε. Όπως καταλαβαίνουμε και ότι, στο πλαίσιο της στρατιωτικής πειθαρχίας που θέλει να επιβάλει στην αντιπολίτευση, απαιτεί να μην έχουμε άποψη για τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη.

Ας γνωρίζει ότι, για κάθε ζήτημα που αφορά στα ελληνικά συμφέροντα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία θα έχουν πάντα άποψη.

Αυτή η απίστευτη νοοτροπία της κυβέρνησης να μην τολμάει να διεκδικεί, αποκαλύπτει και το γιατί δεν έχει διαπραγματευτεί το παραμικρό μέχρι σήμερα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι αν ο κ. Βενιζέλος αντιλαμβάνεται ότι η συμμετοχή των ιδιωτών στη διαχείριση του χρέους, θέση με την οποία διαφωνούν κατηγορηματικά και πολλοί κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ε.Ε., οδηγεί σε “επιλεκτική χρεοκοπία”. Γεγονός που θα απειλήσει τη ρευστότητα των τραπεζών, κίνδυνο που έχει επισημάνει από την αρχή ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Βενιζέλος δεν κατάλαβε ακόμα ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που μπορεί και πρέπει να επιδιώξει η χώρα.

Λυπούμαστε που ο κ. Βενιζέλος υβρίζει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας την ίδια στιγμή τη συναίνεσή του.

Ας γνωρίζει, όμως, ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να στηρίζει ό,τι κάνει καλό στη χώρα και να είναι απέναντι σε ό,τι της κάνει κακό.

Και ας κρατήσει για τον εαυτό του και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τη στρεψοδικία και την παραπληροφόρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: