slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο εγκλωβισμός του Τσώνη μετά το δούλεμα που έριξε στους "αγανακτισμένους" στη Βουλή (βίντεο)

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ  naxios   ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΚΥΡΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ  ΤΣΩΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το “ναι” στο Μεσοπρόθεσμο στοίχισε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη δύο ώρες “ομηρίας” και έντονους προπηλακισμούς από “Αγανακτισμένους” στο κτίριο που συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.
Επεισοδιακή ήταν και η έξοδος του από το κτίριο της Λαμίας, όπου έπεσαν αβγά και γιαούρτια, μπουκάλια και καφέδες, ενώ στόχος έγιναν και αστυνομικοί και δημοσιογράφοι.
Ωστόσο, ο κ. Τσώνης είχε προαναγγείλει ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο από το βήμα της Βουλής, περιγράφοντας μίας αντίδραση φίλου του. Είχε πει ο βουλευτής: “Ερχεται λοιπόν ο φίλος μου ο Δημήτρης και μου είπε – δεν πιστεύω να ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο! Του λέω λοιπόν –μην ανησυχείς, έχουμε συνεννοηθεί 7 του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουμε. –Σίγουρα; Ρωτάει. –Σίγουρα, του λέω. Δεν αντέχω άλλο να με βρίζει η πλατεία”.
Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Τσώνης από το βήμα της Βουλής, η αντίδραση του φίλου του ήταν αστραπιαία. “Κοίτα μην κάνεις καμιά μ..α και μας χρεοκοπήσεις!” του είπε, όπως λέει ο βουλευτής.
“Τζάμπα μάγκας λοιπόν ο Δημητράκης. Τζάμπα μάγκες και πολλοί εδώ μέσα”, ανέφερε ο βουλευτής αιτιολογώντας γιατί έκρινε αναγκαία την ψήφο, εννοώντας ότι ουσιαστικά ούτε οι πολίτες ήθελαν αρνητική ψήφο, γιατί όλοι φοβούνται την χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: