slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κουμουτσάκος:Απάντηση στον Verhofstadt που ζήτησε από το ΕΛΚ να κάνει ντα τον Σαμαρά που δεν συναινεί σε όλα κ' ειδικά στη φορομπηχτική πολιτική ΠΑΣΟΚ

http://www.naftikachronika.gr/images/articles/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpgΣτη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια του ΕΚ με αντικείμενο την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αντιδρώντας σε παρέμβαση του επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων κ. Guy Verhofstadt, ο οποίος είχε προτρέψει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) να συστήσει στη Ν.Δ. αλλαγή στάσεως στο θέμα της αντιμετώπισης της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ανέφερε:

"Χαίρομαι ειλικρινά γιατί ο Πρόεδρος των Φιλελευθέρων επιβεβαίωσε ότι επιτέλους όλοι συνειδητοποιούν τώρα ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι και ευρωπαϊκό πρόβλημα.

Ποιό είναι το καθήκον της Ελλάδας;

Να προχωρήσει στις μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και σε ιδιωτικοποιήσεις.

Θέλω λοιπόν να ενημερώσω τον κ.Verhofstadt, γιατί προφανώς είναι παραπληροφορημένος, ότι στα δύο αυτά θέματα που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έχει συμφωνήσει- Είναι δικές της προτάσεις, δική της πολιτική.

Δικές της προτάσεις που επί ενάμισι χρόνο τώρα, δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Αυτή είναι η αλήθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: