slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μέχρι κι ο Αντώναρος τους έλεγε το 2009 να πάρουν μέτρα!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23.12.2009
Στις προτάσεις των κυβερνήσεων της Ν. Δ. είχε αναφερθεί νωρίτερα ο κ. Ευ. Αντώναρος, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι απροετοίμαστο χάνει πολύτιμο χρόνο και καθυστερεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα (ανάλογη επισήμανση έκανε αργότερα και ο κ. Δ. Σιούφας), γεγονός το οποίο -όπως υποστήριξε- τροφοδοτεί τις αρνητικές εκθέσεις των ξένων παρατηρητών.

«Φαίνεται ότι εξακολουθεί να ζει στον όμορφο, πλασματικό κόσμο του κυβερνητικού εκπροσώπου», σχολίασε ο βουλευτής και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Σ. Ξινίδης και κάλεσε τα στελέχη της Ν. Δ. να μιλήσουν συγκεκριμένα για το ποια μέτρα προτείνουν ως ενδεικνυόμενα.

Σε σαφέστατα άλλο μήκος κύματος, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε: «Ακούγοντας τις παραινέσεις των οίκων αξιολόγησης και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, δεν μπόρεσα να μην αναρωτηθώ τι προσδοκούσαν επιτέλους: Αντί να επενδύσουμε στους ανθρώπους, να διαλύσουμε το ηθικό τους»; Και ο εκ των στενότατων συνεργατών του πρωθυπουργού πρόσθεσε: «Η οικονομία δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πολιτική, τα ελλείμματα δεν αντιμετωπίζονται μόνο με δημοσιονομικά μερεμέτια, όπως αυτά που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση»...

Από την πλευρά του, επίθεση προς υπουργούς Οικονομικών και των κυβερνήσεων του κόμματός του εξαπέλυσε χθες ο κ. Γερ. Γιακουμάτος, [γιατί εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και μέσα στη ΝΔ]: «Δεν θα πρέπει κάποτε οι εκάστοτε υπουργοί Εθνικής Οικονομίας να τιμωρούνται; Αν το κάναμε αυτό, ίσως να ήταν πιο προσεκτικοί». Αμέσως μετά, όμως, συμπλήρωσε: «Εχει νόημα σήμερα να πούμε ποιοι ευθύνονται αφού δεν υπάρχει τιμωρία; Εγκλημα χωρίς τιμωρία. Δεν έχει νόημα».

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_23/12/2009_384589

Δεν υπάρχουν σχόλια: