slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από το δημαρχείο ξεκίνησε την περιοδεία του στη Νάξο ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης Αιχμές Μαργαρίτη κατά Π. Ρήγα


Συνοδευμένος  από τον ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ και πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Γιώργο Γκούφα και τον περιφερειακό σύμβουλο, Λάζαρο Θεόφιλο έφτασε το πρωί του Σαββάτου στην Νάξο ο Περιφερειάρχης Νοτίου  Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης . Πρώτος  σταθμός του  Περιφερειάρχη ήταν το  δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Μανώλης Μαργαρίτης .Ο δήμαρχος   ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη διότι όπως αρμόζει ξεκίνησε την περιοδεία του από το Δημαρχείο και το Δήμαρχο αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον υφυπουργό  Περιφερειακή Ανάπτυξης , Παναγιώτη   Ρήγα, που κατά την επίσκεψή του στη Νάξο συναντήθηκε με όλους τους άλλους εκτός από τον  Δήμαρχο".Στην συζήτηση που ακολούθησε  συζητηθήκαν τα έργα της  περιφέρειας και ιδιαίτερα για τα έργα του ΕΣΠΑ και ζητήματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των απορριμμάτων  παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και οι αντιδήμαρχοι.
Ο δήμαρχος, ζήτησε να πληροφορηθεί, αν θα υπάρξουν επιπτώσεις για το δήμο μετά την 31η Ιουνίου, που πρέπει να κλείσουν όλοι η ΧΑΔΑ.
Ο Περιφερειάρχης, με την σειρά  του  ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται θέμα κατασκευής ΧΥΤΥ , επισήμανε ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση των ΧΑΔΑ που έκλεισαν και εξέφρασε την άποψη, ότι αφού ο δήμος  αποδεδειγμένα θα προχωρεί το θέμα κατασκευής ΧΥΤΥ, δεν θα επιβαρυνθεί με πρόστιμο.
 Στην συνεχεία  ο Μαχαιρίδης
συμμετείχε  σε συνάντηση - σύσκεψη   με εκπροσώπους φορέων και στελεχών της Περιφέρειας στις υπηρεσίες της Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: