slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άδειασε την ΔΑΚΕ ο Γ. Μιχελάκης και ουσιαστικά στήριξε τον Κυργιάκο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV56vungIYgPZY0OruoCKbCReAQBnz81nwmtV63xlU3Ms2GwEmAymf7jS0apPdzCWKX7aiUREXVvEGcHAuYg_OdsqDG3Vw7p7KDoBYWCfyD0Qh3oAeOEy1y06w6LlQx409cHiVlCPbbD8g/s320/%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83%CF%83.jpgΜε βαριές εκφράσεις και δικαίως,καταφέρθηκε το μεσημέρι στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Γ. Μιχελάκης εναντίον των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και εννοείται και της ΔΑΚΕ. Μίλησε για «μαρτύριο των νοικοκυριών», για «προνόμια κάποιων συντεχνιών που εκβιάζουν την κοινωνία κατεβάζοντας τους διακόπτες», ενώ επισήμανε ότι ο Α. Σαμαράς [σε αντίθεση με την ποντικομαμή τον Μανώλη-στη φώτο κάποιος τον ξύπνησε ενώ κοιμόταν πάνω στο έδρανο της Βουλής] έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια για τις εκβιαστικές πρακτικές των συνδικαλιστών χωρίς να εξαιρέσει τα κρατικοδίαιτα ρεμάλια της ΔΑΚΕ...

Αντίθετα άφαντος είναι ο λαλίστατος επί Καραμανλή υπεύθυνος συνδικαλιστικού Μανώλης που υπογείως σιγοντάρει τις επιθέσεις των κρατικοδίαιτων των 4 και 5.000 ευρώ εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λες και ο Κυριάκος φταίει και όχι όλα αυτά τα παράσιτα που τους πληρώνουμε το Ταμείο τους από τον προυπολογισμό του Κράτους [θυμίζω ότι επί Σημίτη και προκειμένου να συναινέσουν τα λαμόγια στην ιδιωτικοποίηση μέρους της ΔΕΗ, ο Κινέζος κανόνισε με Νόμο να πληρώνουμε κάθε χρόνο ένα τεράστιο ποσό στο ασφαλιστικό ταμείο τους] και παίρνουν τ΄αντερά τους σε εφάπαξ, σε βοηθήματα μόλις ενηλικιωθούν τα παιδιά τους κ.λπ κι αν τους πείς και κάτι σου λένε ότι τους κάνουν κρατήσεις!! Από που σας κάνουν κρατήσεις ρε καραγκιόζηδες; Από τα 4 και 5.000 μικτά που έχετε κανονίσει να παίρνετε επειδή έχετε τον διακόπτη; Ρε ούστ από κει που προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε με τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο...

Διαβάστε και τι δήλωσε ο Μιχελάκης:

Γνωρίζετε ότι, μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, άρχισε το μαρτύριο νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της χώρας. Κόστος τεράστιο για τους Έλληνες, αλλά και τη ΔΕΗ.

Υπογραμμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια, τόσο για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, όσο και για τις εκβιαστικές πρακτικές συνδικαλιστών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ευθύνες της κυβέρνησης, που διατηρεί τα προνόμια των συντεχνιών κάποιων ΔΕΚΟ και εξακολουθεί να στηρίζει τις συντεχνίες, που η ίδια εξέθρεψε και τώρα εκβιάζουν την κοινωνία, κατεβάζοντας τους διακόπτες του ηλεκτρικού και βυθίζοντας ολόκληρες περιοχές της χώρας στο σκοτάδι.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να στρέφει την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Η κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ οφείλουν, στις δύσκολες αυτές ώρες, να σκεφτούν πρώτα από όλα τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: