slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κι άλλη δικογραφία για τον Μαρκόπουλο στη Βουλή!! Τι θα γίνει με την πάρτη του; Θα μας ταλαιπωρεί για πολύ ακόμα;

http://images.inews.gr/143/o-markopoulos-apokleistika-ston-retsina-ti-chroma-sovrako-forao.jpgΣτη Βουλή διαβιβάστηκαν δικογραφίες για την υπόθεση της εταιρείας «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.» και για την υπόθεση με τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ στην οποία εμπλέκεται πάλι ο Μαρκόπουλος!!! Τέλος πάντων που θα πάει αυτό το πράγμα κάθε τρεις και λίγο να απολογούμαστε για τον Μαρκόπουλο; Και σύμφωνα με τη λογική του, δεν έχει σημασία αν είναι αθώος ή ένοχος... και ο Ρουσόπουλος αθωώθηκε και οι υβριστές του καταδικάστηκαν σαν συκοφάντες... αλλά αυτός πήγε σπίτι του! Δηλ. για να καταλάβω είναι βαρίδι ο Ρουσόπουλος που αθωώθηκε παντού και δεν είναι ο Μαρκόπουλος που κάθε βδομάδα πάει και μια δικογραφία εναντίον του στη Βουλή; Για να μην αναφέρω ότι ο Ρουσόπουλος ήθελε μια 11άδα Μαρκόπουλους στην καθισιά του...

Διαβάστε και την είδηση:

Η πρώτη δικογραφία για την υπόθεση «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.» περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία για 269 προσλήψεις που έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες τον Αύγουστο του 2009. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν ο Σωτήρης Χατζηγάκης και σύμφωνα με καταγγελίες που είχε κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, επρόκειτο για προσλήψεις συγγενών και φίλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά ατασθαλίες στον ΕΟΤ το χρονικό διάστημα 2008-2009. Υπουργοί την περίοδο αυτή είχαν διατελέσει οι Κώστας Μαρκόπουλος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του μήνα στη Βουλή έχει διαβιβαστεί μια ακόμη δικογραφία για τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ. Πρόκειται για αναθέσεις έργων και προμηθειών που αφορούσαν την προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και για τις δυο υποθέσεις έχουν διενεργηθεί έρευνες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: