slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος βράβευσε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού

naxosfan 

Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού βράβευσε χθες το μεσημέρι, στο γραφείο του, ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος
Αφού πρώτα συνεχάρη τις αθλήτριες και την διοίκηση για την ιστορική άνοδο στην Α2, στη συνέχεια απένειμε στον πρόεδρο κ. Μανόλη Βαθρακοκοίλη τιμητική πλακέτα και μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου προστάτη του αθλητισμού. Στις πρωταθλήτριες χάρισε από ένα Σταυρό- για να τις προστατεύει όπως είπε χαρακτηριστικά -και από ένα θρησκευτικό βιβλίο.
Οι άνθρωποι της διοίκησης ευχαρίστησαν τον σεβασμιότατο για την τιμή και το .....ενδιαφέρον που δείχνει, του ζήτησαν να είναι δίπλα στην ομάδα, να ευλογεί κάθε προσπάθεια της και να έρχεται στο γήπεδο για να βλέπει από κοντά τους αγώνες
Στη συνέχεια ο πρόεδρος σε μια συμβολική κίνηση του δώρισε μια κάρτα διαρκείας, ανακηρύσσοντας τον επίτιμο μέλος του σωματείου.
Γενικά ο σεβασμιότατος έδειξε ότι παρακολουθεί τα. αθλητικά δρώμενα και μάλιστα ρώτησε τους παράγοντες να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά και για τον σχεδιασμό της ομάδας .



Δεν υπάρχουν σχόλια: