slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε. της ΜΗΛΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α


 Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Πειραιά και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ τη με αρ.πρωτ.5601/9.05.2011 επιστολή του Εργατικού Κέντρου Μήλου με την οποία ζητά (το Ε.Κ.Μ.) από τους αρμόδιους φορείς να ενημερωθεί  σχετικά με την πορεία της διενέργειας ελέγχου για τη νόμιμη στελέχωση και λειτουργία της εταιρείας «S&B Βιομηχανικά ορυκτά Α.Ε.». στη νήσο -διαβάστε την επιστολή εδώ-   Μήλο.


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς   τους κ.κ.Υπουργούς
- Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας
- Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
- Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
- Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης
-------------
Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Πειραιά και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ τη με αρ.πρωτ.5601/9.05.2011 επιστολή του Εργατικού Κέντρου Μήλου με την οποία ζητά (το Ε.Κ.Μ.) από τους αρμόδιους φορείς να ενημερωθεί  σχετικά με την πορεία της διενέργειας ελέγχου για τη νόμιμη στελέχωση και λειτουργία της εταιρείας «S&B Βιομηχανικά ορυκτά Α.Ε.». στη νήσο Μήλο.
Αθήνα, 13/05/2011
 Ο καταθέτων βουλευτής 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Μήλου για την επίβλεψη μηχανολογικών εγκαταστάσεων της S&BΜε επιστολή του προς την Επιθεώρηση Μεταλλείων, την Επιθεώρηση Εργασίας Μήλου, το ΙΚΑ, την ΔΟΥ Μήλου, τον Ειδικό Γραμματέα ΣΕΠΕ και το Σώμα Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης, ζητάει να ενημερωθεί το Εργατικό Κέντρο Μήλου σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από τους αποδέκτες της επιστολής για τον έλεγχο της νόμιμης στελέχωσης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων της S&B ώστε να λειτουργούν με βάση τον νόμο. Διαβάστε την επιστολή εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: