slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές! Ίσως και τον Ιούνιο.

Εκλογές το συντομότερο δυνατόν είναι πλέον ο σχεδιασμός της  Ιπποκράτους σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες.  Ο λόγος είναι στο ότι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο πολιτικός κύκλος έκλεισε και η παρούσα διάταξη του σκηνικού δεν πείθει κανέναν εκτός ή εντός Ελλάδος ότι θα τα καταφέρει. Ο σχεδιασμός της εθνικής συνδιάσκεψης που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο στοχεύει κατά βάση στην ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού για το φθινόπωρο. Όμως τα τελευταία επεισόδια με την αποκάλυψη του στιγμιότυπου με τον Στρος Καν  και ειδικότερα ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το θέμα από τα ΜΜΕ  φαίνεται να επιταχύνει  τα πράγματα.

Ο στόχος είναι πλέον διαμόρφωση των όρων συμμέτοχης στο κυβερνητικό σχήμα της επόμενης ημέρας.

Ξαναδιαβάστε τώρα αυτά που είπε χθες ο Παπανδρέου:

«Το έχω ξαναπεί, θα προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα, που είτε μέσα από την δουλειά τους καθημερινά, είτε από τον δημόσιο ρόλο τους, είτε από την κοινωνική τους προσφορά, είτε μέσα από την επιχείρησή τους, είτε μέσα από την κομματική τους ιδιότητα, κάνουν την αλλαγή πράξη Και την κάνουν πράξη ενάντια σε μικρές ή μεγαλύτερες ολιγαρχίες. Ολιγαρχίες που φοβούνται και αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Ολιγαρχίες με τα φέουδά τους, τα προνόμιά τους, το βόλεμά τους, τις αντιλήψεις τους»,

Νομίζω ότι μπορούμε πλέον να δούμε καθαρά  το δίλημα των εκλογών αλλά τον πήχη  της επιτυχίας που βάζει ο κ. Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: