slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Μ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ


      Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησαν. Η πιο δύσκολη ίσως μαθητική χρονιά για τα παιδιά μας της Γ΄ Λυκείου φτάνει στο τέλος της, κορυφώνοντας την αγωνία και το άγχος τους. Οι κύριοι υποστηρικτές των μαθητών, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, βρίσκονται στο πλάι τους, για να δώσουν κουράγιο και τις τελευταίες παραινέσεις.
Η έντονη μαθησιακή διαδικασία με τελικό προορισμό τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών μας για πολλά χρόνια. Ελπίζω να έχει την καλύτερη δυνατή έκβαση.

     Οι Πανελλαδικές, αν και είναι μια σημαντική είσοδος προς τον κόσμο της εξειδικευμένης γνώσης, δεν είναι ωστόσο η μοναδική. Παράλληλα αποτελούν αφετηρία μιας νέας ζωής, που ξεκινά με την αποφοίτηση από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την είσοδο στις σχολές της Τριτοβάθμιας, ταυτόχρονα με την ενηλικίωση των παιδιών μας.
     Εύχομαι στους μαθητές όλων των Λυκείων του Δήμου μας το τέλος των Πανελλαδικών να τους φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους, με καθάριο μυαλό και σιγουριά για το αποτέλεσμα, να ακολουθήσουν το δρόμο της προόδου και της αρετής.
     Με τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία, ελπίζω το πέρας των εξετάσεων να βρει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με υγεία, αισιοδοξία και πίστη για καλά αποτελέσματα!
    

                                        Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

                                                         Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: