slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Μιχελάκη για τη σύσκεψη του Λουξεμβούργου, τις δημοσκοπήσεις και τα εξεταστικά των ΑΜΕΑ

http://www.philenews.com/main/data/2011/04/27/2011_04_27_02_47_09__31a4ae57780f4952a063125e387077fa.jpgΔεν θέλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης να σχολιάσει περαιτέρω τη συνάντηση για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Λουξεμβούργο, επισημαίνοντας πως από την κυβέρνηση δεν δόθηκαν στοιχεία.


"Δεν υπάρχουν δεδομένα παρά σενάρια", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης επισημαίνοντας πως "το θέμα είναι συνολικό. Σας θυμίζω ότι δεν...
υπήρχε ενημέρωση στα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης, υπάρχει ενδοκυβερνητικό θέμα, δεν το γνώριζαν ούτε στην κυβέρνηση, πόσο μάλλον ο ελληνικός λαός", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.


Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο ασκούνται πιέσεις από το εξωτερικό και κυρίως από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προς τον Αντώνη Σαμαρά έτσι ώστε να συναινέσει στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για "γνωστά φθαρμένα προπαγανδιστικά κόλπα της κυβέρνησης που θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το Ζάππειο 2".


Ο εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε σε σχετικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να θέσει θέμα υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από ενισχυμένη πλειοψηφία. "Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα", είπε ο κ. Μιχελάκης, υπενθυμίζοντας συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος ο οποίος είχε δηλώσει πως "η ΝΔ δεν εκβιάζεται".


Απέφυγε, εξάλλου, να σχολιάσει τις νέες δημοσκοπήσεις ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και επεσήμανε πως αυτό που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι να πείσει τους πολίτες οι οποίοι παραμένουν αναποφάσιστοι. "Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες ότι έχουμε το δικό μας πρόγραμμα που θα μπορέσει να μας βγάλει από την κρίση", δήλωσε.
Για τα εξεταστικά των ΑΜΕΑ


Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας την απάντηση του υπουργείου για τα εξεταστικά κέντρα των ατόμων με αναπηρία.


Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, ο υφυπουργός Γιάννης Πανάρετος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως πέρυσι και πρόπερσι λειτούργησαν δύο ακόμα εξεταστικά κέντρα, το ένα στην Κρήτη και το άλλο στην Πάτρα, τα οποία φέτος δεν θα λειτουργήσουν. "Ο ίδιος ο κ. Πανάρετος επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας διαψεύδοντας ταυτόχρονα την ανακοίνωση του υπουργείου για το σοβαρό αυτό θέμα", σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: