slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Δ. Κ. Σχοινούσας χαιρετάει τη Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών!!!

Οι αδικημένοι των τελευταίων εκλογών προσκλήθηκαν από την αρχή να συμμετέχουν στα Συμβούλια και να λαμβάνουν μέρος στη λήψη των  αποφάσεων. Έτσι όταν θα αναγνωριστεί η αδικία εις βάρος τους και θα κληθούν  να αναλάβουν αρμοδιότητες, η μετάβαση θα γίνει ομαλά καθώς θα είναι γνώστες της μέχρι τότε πορείας.  Οι ίδιοι δυστυχώς αρνήθηκαν.
Τώρα αποφασίζουν να αναλάβουν δράση κάτω από την ομπρέλα της ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ., η οποία, με βάση τη διακήρυξη της, έχει τους ίδιους ακριβώς στόχους με το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο (νόμιμα ορισμένο από το Πρωτοδικείο Νάξου).


Τα Συμβούλια στη Σχοινούσα ανέκαθεν υπήρξαν ανοιχτά για το κοινό και οι πολίτες πάντα είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν σε αυτά την άποψή τους. Οι δε αποφάσεις κοινοποιούνται σε δημόσιους χώρους και εμφανή σημεία.

Η Σχοινούσα χρειάζεται ενεργούς πολίτες που να ενδιαφέρονται έμπρακτα για τον τόπο τους. Χρειάζεται ανθρώπους που να παλεύουν για το δίκιο, την τήρηση της νομιμότητας και της διαφάνειας. Και αν αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων, τότε το νησί μας έχει μόνο να κερδίσει και οι λίγοι μέχρι τώρα εθελοντές «εργάτες» της Σχοινούσας θα αποκτήσουν πλέον συμμάχους στην προσπάθειά τους.

Η φωνή μας πρέπει να δυναμώσει! Αγαπητοί συμπολίτες, καλώς ορίσατε  στη δύσκολη προσπάθειά μας για την υγιή ανάπτυξη του τόπου μας. Το κοινοτικό Συμβούλιο σας περιμένει σε έναν ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: