slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεδρίαση Δ.Σ. «Θησέα Κυκλάδων» υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Πουσσαίο


Την υποστήριξή του στο Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών “Θησέας Κυκλάδων”, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του χθες.


Ο κ. Πουσσαίος διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους υλοποίησης του προγράμματος πως θα διατεθούν οι αναγκαίοι πόροι για την εύρυθμη λειτουργία του φορέα, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να βρεθούν τρόποι και διαδικασίες προκειμένου όπως είπε “αποδέκτες αυτής της προσπάθειας να είναι το σύνολο των νησιών των Κυκλάδων”.

Θα επιδιώξουμε τη συλλογή στοιχείων από μελέτες ώστε να αποτυπωθεί η σημερινή κατάσταση και να μπορούν οι υπηρεσίες να εξειδικεύσουν τις δράσεις τους προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας”, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ενώ στη συνάντηση αποφασίστηκε η επέκταση των δράσεων για την επίτευξη των στόχων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Θησέας Κυκλάδων”, την επιστημονική εποπτεία της οποίας έχει ο ΟΚΑΝΑ.

Το Κέντρο Πρόληψης στοχεύει στη δημιουργία δικτύου πρόληψης στην κοινωνία των Κυκλάδων, μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο με φορείς και ομάδες, ενώ αναλαμβάνει την ενημέρωση ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με στόχο πάντα την πρόληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: