slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου


Γιάννης Μαμουζέλος, πρόεδρος με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Παπαδόπουλο
Γιάννης Μαργαρίτης, αντιπρόεδρος με αναπληρωτή το Στέλιο Ζούλη
Γιάννης Πιτταράς με αναπληρώτρια την Αδριανή Ξενάκη
Ροδούλα Καπίρη με αναπληρώτρια την Έλλη Ωνάσογλου
Μανώλης Μανωλάς με αναπληρωτή Σταμάτη Καπίρη
Λιμενάρχης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μαρία Τζανίνη με αναπληρώτρια τη Δήμητρα Ψακή-Νομικού (δήμος Αμοργού)
Δημήτρης Παναγάκης με αναπληρωτή το Σταμάτη Σίμο (δήμος Αμοργού)
Μαρία Συνοδινού με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Συνοδινό (δήμος Αμοργού)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο άλλαξε η σύνθεση του συμβουλίου; (Πετάτε μια είδηση χωρίς να την συνδέετε με τα προηγούμενα). Και τώρα τα σοβαρά μιας και βλέπω το κ.Μανωλά (πρώην Πρόεδρος ΔΛΤΝ) στη νέα σύνθεση. Θα επέμβει ο Εισαγγελέας που το ΔΛΤΝ επί σειρά ετών δεν εισέπραττε "λιμανιάτικα" με αποτέλεσμα να διέφυγαν έσοδα από το Δημόσιο από τη μη καταβολή ΦΠΑ; Μήπως ο κ. Μανωλάς (ως πρώην Πρόεδρος), σε κάποιο μέτρο, συνέβαλλε στη χρεωκοπία του κράτους; Κύριε Διαχειριστά ασχοληθείτε με κάτι σε βάθος και πάψετε να αναμασάτε ειδήσεις που αλιεύετε από δεξιά και αριστερά και ασχοληθείτε με τη Νάξο. Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.
ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΟΣΟΧΤΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?
ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ 3,1ΕΚ.€. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Η ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΞΕΝΑΚΗ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ 134 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ... ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχουμε δει ακόμη τιποτα. υπομονη. το μειγμα ειναι εκρηκτικο. ξαναδιαβαστε τα ονοματα των συμβουλων της συγκυβερνησης. ξαναδιαβαστε τα ονοματα των προεδρων και των μελων ολων των επιτροπων. ενας κι ενας. μην κανετε φασαρια να νομιζουν οτι ειναι μονοι. αργοτερα θα ανθισουν κανονικα ολα τα μπουμπουκια.